Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl fiatal nőt szeretek, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl fiatal nőt szeretek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
41/F

2016. jan. 20. 23:23
1 2
 1/19 RRR ***** válasza:
64%
ha viszont szeret és 18nál több........élvezd ezerrel
2016. jan. 20. 23:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Imád ;)
2016. jan. 20. 23:25
 3/19 RRR ***** válasza:

akkor nincs probléma!!

minden más le van ejtve!!

élvezzétek egymást

1es voltam

2016. jan. 20. 23:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha ezzel senkinek nem okoztok érzelmi, mentális, fizikai kárt, akkor KÚRJAD KEMÉNYEN :D
2016. jan. 20. 23:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2016. jan. 20. 23:45
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Nincs ezzel semmi probléma. Más véleményére ne alapozz. Én a műszakvezetőmet szeretem. Ő 41 én 32éves. Az első nap amikor a céghez kerültem rám is cuppant. Jól néz ki már nyolcszor lefeküdtem vele. Az órabéremet is megemelte.

Sok Boldogságot!

F/32

2016. jan. 20. 23:49
 7/19 anonim ***** válasza:

ma 23:49

Ebben a korban már nem sok a 9 év, bár ezen az órabéres dolgon azért elég jót nevettem....

A kérdező viszont még mindig nem írta le a lány korát, nyilván azért ha egy tinilány, akkor az gáz.

2016. jan. 20. 23:56
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd, hogy lehessen családja.

Tudod jól, hogy nem tervezhet veled. Neked már nem lesz gyereked tőle, vagy időd felnevelni, unokáról meg nem is ábrándozol. De neki kell majd gyerek is.

Szerintem meg csak a fiatalos, gyerek rajongással imád. De ezt te is tudod.

2016. jan. 21. 00:07
 9/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mennyi éves a lány ha szabadna kérdeznem.

Én vagyok a műszakvezetős válaszoló.

2016. jan. 21. 00:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha tinilány akkor semmi komolyat ne tervezz! maximum szexkapcsolat.. 14-től legális.. nagyon extrán tud kinézni egy-két 16-18 éves tini, én megértelek... sőt minden férfinek bejönnek, maximum 1-2 álszent pasi letagadja, meg pár irigy nő leszólja ezért őket, hogy pedók... közben semmi pedo nincs benne mert a pedo az éretlen gyerek testhez, a kisgyerekekhez vonzódnak, a tiniknek meg már jobb idomaik vannak mint pár nőnek, még nincsen lestrapálva stb..

mondjuk én ilyen téren szerencsés vagyok, mert kb feleannyi idős vagyok mint te, szóval nem szólnak meg, ha egy 17 évessel lefekszem, de a te korodban is tuti be fognak jönni!

csak komoly kapcsolatot ne akarj tőle, mert mások a célok mindkettőtöknek a jövőre nézve, amik összeegyeztethetetlenek lesznek ahogy telik az idő, ahogy előttem is írták, plusz a társadalomtól is csak kapnátok folyamatosan.

ha megvan a kémia mindkettötök részéről, akkor járjatok össze szexelni, nincs ebben semmi. csak ne verjétek nagy dobra

2016. jan. 21. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!