Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon szeretek cigizni és tetszik a cigizés?

Figyelt kérdés

Nem cigizek, csak néha társaságban. Rászokva nem vagyok. Ha nem szívok egy jó ideig nem is esik jól sem. Igazából fogalmam sincs mi ez. Nem lennék képes most sem rágyújtani.

De mégis annyira tetszik a cigizés.. Olyan.. szabad.. ez a tipikus "miért jó cigizni?" - mer jó és kész"

Ha látok egy cigiző velem egykorú embert akkor ez megy le a fejemben: "hmmm rohadj meg te cigizel. jól teszed leszarod, egyszer élünk" de én meg egészségtudatos vagyok, meg nem lennék képes cigizni..

De mégis nagyon tetszik meg szeretnék amúgy. De nem hiányzik. Érdekes.

Visszaolvastam, mit írtam és elég fura. de nem tudom jobban leírni :D

2015. szept. 10. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Elképesztően aberrált nívótlan kis senki lehetsz:D:D:Részvét anyuéknak
2015. szept. 10. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik a szertartás.
2015. szept. 10. 17:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem ismersz első. De te biztos jó ember vagy, ha ilyen jó véleményt alkotsz rólam a cigivel kapcsolatos álláspontom által.

Amúgy 17/f.

2015. szept. 10. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Így küzdöd le a kisebbségi kkomplexusod, mert azzal nagy menőnek érzed magad.
2015. szept. 10. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Sok retardált itt mondja a hülyeségeit... Kedves kérdező szerintem ès több értelmes ember szerint 2 részre lehet osztani a dohányzókat. Van aki azért szívja mert menő, vagy mert a körülötte lévő közösség hatására az elöbb említett okkal társítva. Te a 2. Csoportba tartozól. Te azèrt cigarettázol mivel egy élvezeti cikk csak ezt sokan elfelejtik. Semmi gond nincs ezzel sőt azt mondom ez jobb mivel az ilyen emverek 80%-a pillanat alatt letudja tenni a cigit hisz nincs kialakult függőség mellé. De persze csak akkor ha nem 1+ dobozt nyomsz el mert akkor már függő vagy. Én is ebbe tartozom több éve pár szál cigi élvezetből vagy feszültség levezetèsekènt.
2015. szept. 10. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
nem ismerlek igaz de a kérdésed elolvastam ennyi elég, sok munka kell még fejben öcskös h felkerülj a nullára,persze biztos nem is érted amit írtam,boldogok a lelki szegények..
2015. szept. 10. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
De sok az idióta....azt hiszitek mert ti nem cigiztek olyan intelligens emberek vagytok?nem tudom miért kell a dohányzókat ennyire lenézni....attól mert itt okoskodtok a gép előtt ülve,még ugyanolyan emberek lesztek mint más...nem több...
2015. okt. 3. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
dohányzok
2015. okt. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!