Szerintetek nem lesz semmi bajom?
Szoktam néha cigizni, de csak osztálykiránduláskor, meg bulikor.
Vagyis ha azt nézem, akkor havonta 4-5 szál, de ha nincs semmi, akkor addig nem, ameddig nem megyünk bulizni vagy valahova, áltálában pattintós vagy sima Marlboro.
Ha nem megyünk, akkor csak az osztálykiránduláson, esetleg.
De amikor 1 éves körül voltam, kivették a jobb tüdőm középső lebenyét, mert ciszta volt rajta, és most is vannak, ezért minden éven ellenőrzésre járunk, és 15 éve változatlan.
Tudom, hogy káros, meg ilyenek, off nem kéne.
De gondolom, nem károsítok valami sokat ezzel a ritka és kevés dohányzással.
Jó, tudom, nem kéne folytatni, de ez így mennyi kárt tett/tesz? És ha folytatnám, mennyit tenne?
16/F
Nem menőségből történt, mert csak úgy sunyiban volt, nem volt ki előtt menőzni, és nem is említettem senkinek, csak a haverok, de ők is velem együtt, szóval nem álltunk ki a parkba füstölni mindenki elé, hogy én most menő gyerek vagyok. Meg inkább éjszaka történik.
Igazad van, nem folytatom, de mennyire káros ez a "hivatalos diagram" szerint?
Egyertelmuen nem annyira karos mint ha rendszeresen dohanyoznal, de sokkal karosabb annal mint ha soha nem gyujtottal volna ra.
Ha tudva-tudod, hogy gondok vannak a tudoddel, akkor en nem kockaztatnek tovabb. Tudod ez egy kicsit olyan mint ha egy pollen allergias melyeket szippantgatva szagolgatna a viragzo novenyeket.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem fogok többet, ennyi elég volt, de akkor szerencse nem olyan káros.
Gondolom azért hiszed, hogy a dohányzás menőzés, mert utálod. Megértelek.
De amikor jól esik, akkor jól esik.
Ezt csak az érti meg, aki kipróbálta.
És ehhez nem kell dohányosnak lenni.
Nekem jól esik egy ritkán előforduló buli, összejövetel, vagy osztálykirándulás alkalmával, és több nem is kellene belőle, és gyakrabban se kéne.
Szerintem így még jobban esik, és azért ritka is nálam.
De megértelek, és már írtam, hogy abbahagyom, de akár hiszed, akár nem, jól esett, haverok is ugyanúgy szívták, szóval nem volt ki előtt menőzni, mert minden éjszaka szívtuk.
Minden éjszaka XDD
Dehogyis :D
*mindig éjszaka, de csak azokon az éjjeleken, amikor program volt.
Nappal nem szerintem nem jó, éjszaka meg menjek ki egyedül a teraszra? Uncsiiiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!