Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha egy 19 éves szűz lány meg szeretné fogni kíváncsiságból?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 20:51
11/19 anonim válasza:
Jöhet! Ha ez boldoggá tenné! De több is lehetne.
12/19 anonim válasza:
Megfoghatod.De elengedni már nem fogod tudni.:)
13/19 anonim válasza:
talán félénk és így probal tapasztalatot szerezni(?)... engem nem zavarna. Csak a legtöbb srác nem hagyná szó nélkül és többet akarna. Ugyhogy ugy válassz párt h ezt ne felejtsd el :)
14/19 anonim válasza:
Ha ismerem és tetszik akkor megengedném neki, és még rá is kérdeznék, hogy miért akarja, és hogy miért most?
Ha nem ismerném és tetszene akkor is engedném, de akkor kicsit erélyesebben próbálnák utalni, hogy ebből több is lehet.
Ha nem tetszik akkor lehet ismerős vagy nem de nem engedném neki.
24F
15/19 anonim válasza:
Biztos, higy nem engedném meg.
16/19 anonim válasza:
Hamar elkezdene dagadni a léc, ha az ártatlan kis kacsójával simgatá, markolászná. És amikor már kőkemény lenne, úgysem bírná megállni, hogy ne nyalja meg, kezdje el szopizni. Én meg miért lennék olyan, aki elrontaná a játékát? Hagynám, hogy kőkeményen lepippantson a kis drága. Jutalmul el is durrannék a szájában. :)
18/19 anonim válasza:
Megfognám neki én is a nunóját. :)
19/19 anonim válasza:
Hát ha facér lennék, és a lány tetszene, akkor megengedném neki, és ennek kapcsán ráhajtanék. Ha már meg meri fogni, akkor utána sokkal könnyebb minden más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!