Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszoneves fiu hany lannyal volt eleteben egyutt?
Figyelt kérdés
Mi szamit soknak? Ezek kozul hany volt szuz ? Minden lanyra emlekeztek?2016. jan. 14. 22:41
1/21 anonim válasza:
0 lánnyal voltam eddig eggyütt, legjobb esetben pedig 1-el leszek, de akkor egy életen át :D
20F
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor a 20-30az sok :D
Koszonom a valaszaitokat :)
2016. jan. 14. 22:49
5/21 anonim válasza:
20-30???? Jesszusom mi vagy te? Selyemfiú?? Most komolyan és még meg is kérdezed sok e? Ez már számalmas 19/N
6/21 anonim válasza:
20-30 kérdező really? 'you know nem mindenki a mennyiségre megy hanem inkább a minőségre bro.
7/21 A kérdező kommentje:
Lany vagyok....
De az adatok valosagat a szemelynel realisnak tartom
2016. jan. 14. 22:56
9/21 anonim válasza:
20 évesen eggyel csak.
30 éves koromig ez a szám 5-re nőtt.
10/21 anonim válasza:
3 lánnyal volt kapcsolatom - mindegyik több éven át tartott. Az első szűz volt. Most 33 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!