Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy huszoneves fiu hany lannyal volt eleteben egyutt?
1
Nem volt szűz
Igen emlékszem rá, most is a barátnőm :)
Az számít soknak, ha valaki nem szeretetből/szerelemből szexel hanem élvezkedésből.
26F
20 évesen vesztettem el a szüzességem bő másfél éve. 8 lánnyal szexeltem ez idő alatt. Szűz egy sem volt közülük.
22/F
Mi számít huszonévesnek? 29 is? Mert akkor volt a srácnak (hajmeresztő becsléssel) 15 aktív éve. Az alatt bőven összejöhet 20 nő, még úgy is ha mindhez mélyebb kapcsolat fűzte.
Amúgy 3
kettő szűz volt
22/F
Akkor valoszinuleg valamit nagyon jol csinal ez a srac ,nem igaz?
Termeszetesen jo kepu ,de ez onmagaban keves lenne .
Szerintetek egy ilyen fiunak mennyit jelenthet egy tavol elo de szerinte is kedves,aranyos lany ?
Csak egy ujabb kaland?
Relatív, kinek, mi a sok.
Tesóm nagy csajozó volt, most van a 20-as évei végén, most komoly kapcsolata van. Hogy 100 felett volt, az biztos.
Én teljesen más karakter vagyok, 2 lánnyal feküdtem le, mindkettővel komoly volt a dolog.
Az általad említett srác, nem csinálja rosszul, bár kérdés, kinek mi a rossz. Ha áthúzza a csajok agyát, az neki nem rossz, de a lányoknak kellemetlen. :D
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!