Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy huszoneves fiu hany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy huszoneves fiu hany lannyal volt eleteben egyutt?

Figyelt kérdés
Mi szamit soknak? Ezek kozul hany volt szuz ? Minden lanyra emlekeztek?

2016. jan. 14. 22:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

20-as éveim végére 4 nővel voltam szexeltem. ebből az elsőnél csak egy kaland voltam a nőnek, a másik kettő párkapcsolat volt.

Azóta eltelt 8 évben ha jól számolom volt 5 nő akivel lefeküdtem, abból egy volt párkapcsolat. És nem akarok több nőt, akinek csak szexre lennék jó.

Elvileg régen az egyik barátnőm még szűz volt, de semmi se tűnt fel belőle. Jó lenne egy szűz lánnyal együtt lenni, bevezetni a dologba, megélni, hogy kis cuki és tapasztalatlan. De 38 vagyok, szinte biztos, hogy ez sose fog már megtörténni.

2016. máj. 27. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!