Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon érezhető, ha szűz a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érezhető, ha szűz a lány?

Figyelt kérdés

Férfiak véleményére lennék kíváncsi, hogy mennyivel szűkebb egy szűz mint egy nem szűz?

Őszintén szólva kicsit parázok attól, hogy nem fog beférni a barátom pénisze. Két ujjal tudom magam ujjazni, elég nedves szoktam lenni önkielégítéskor. Rá tudnék még valamivel segíteni a dologra?

2016. jan. 5. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
ne legyél szűz, az sokat szokott segíteni :D
2016. jan. 5. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi probléma, sok figyelem+előjáték, aztán befér az.
2016. jan. 5. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Ha fel vagy készülve rá és nem parázol + rendesen felizgultál szerintem nem lehet gondod. Végül is két ujjal megy már.

Én amikor elveszítettem elsőre nagyon élveztem, igaz addigra úgy felizgultam hogy az se fájt volna ha egy elefánt tapos rajtam, csak legyen bennem. :D

2016. jan. 5. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Utolsó, szakadok! :"D
2016. jan. 5. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mint az utolsó :D csak én közöltem a barátommal, hogy engem nem érdekel ha fáj csak tegye már be
2016. jan. 5. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!