Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért r*ba*nc az a nő, aki lefekszik, kipróbál több férfit?
Nem értem, hogy miért ne lehetne a nőknek is ugyanolyan joguk ehhez.
Mindenkinek a saját teste, lelke...
N
Ahogy írják, a ruhát vagy a háztartási gépeket próbáljuk ki vásárlás előtt.
Másrészt, én nem elsősorban ez alapján döntöm el, ki kell nekem. Ez nagyon sok más dologból is kiderül, ha valakivel nem illünk össze. A szex ennél komolyabb dolog, ami komoly kapcsolatba illik. Nem tudom, nálad hogyan van ez, hogy egyből leszűröd, hogy XY-nal biztos teljesen jól meglennél, de még ki kell próbálni, a szex milyen vele, és csak ebből fog kiderülni minden. Inkább csak a kalandokat keresed.
Én férfi vagyok, de nem döntögetem a nőket. Emberileg, barátilag lehet, jól kijönnék veled és elfogadnám, hogyan gondolkozol, de nem tudok a gondolkodásoddal azonosulni és nem tartom hosszú távon jónak, sőt több hátránya is van.
Nekem ugyanolyan fontos a kémia is....
Volt mar h több ideig ismerkedtem valakivel, és bukta volt a szex....
Volt több akivel akartam is volna többet, de ők nem akartak ismerkedni, se velem sem más nővel.....
Ezzel azok a nők szoktak takarózni, akik mindenkinek csak egy menetre kellenek.
Nem te választod ezt az életformát, egyszerűen egy pasi se tart többre érdemesnek.
Mondjuk az se mindegy, hogy hogy állsz hozzá. Én minden nőnél bepróbálkozok az első randin, udvarolok, csábítom, de persze teljesen komolyak a szándékaim. Aztán ha sikerül elsőre megfektetni, telelövöm minden lukát, és kitörlöm a számát. Ennyi volt.
Az a nő kell, aki nem dobja oda magát, akiért harcolni kell. Azzal hosszú távban, komoly kapcsolatban is tudok gondolkodni.
Egyébként ha du.gás után másodszorra nem keresnek, akkor még csak jó se lehetsz az ágyban.
Ettől még nyugodtan takarózz azzal, hogy te váltogatod a pasikat, mert neked ez a szabad élet tetszik.
De az nem változtat a helyzeten, hogy egy pasi tart arra érdemesnek, hogy meg akarjon tartani.
Attól, hogy valaki szexel első alkalommal, nem értem miért kell úgy elkönyvelni, hogy csak arra v ennyire jó.
Nem egy szinten vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!