Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy egy csaj kitágul, ha sok pasival lefekszik?
Marhaság. Persze, akkor majd szülés után meg úgy marad amekkorára kitágult. :D
El ne hidd már ezeket. Minden nőnek más a testi felépítése, mérete. A hüvely alapjában, elég keskeny, és nagyon rugalmas izomzat.
Szerintem ennek a hátterében inkább az elvárások esetleges emelkedése állhat. Mármint annak a hátterében, ami ezt így életben tartja a közvéleményben(?).
És ilyen szempontból végül is érthető is, hiszen egy nő, aki 1000 pasival volt, nagyobb eséllyel futott már össze nálad fürgébb, hajlékonyabb, szenvedélyesebb vagy épp kitartóbb hapekkal, mint az aki 1000x volt ugyanazzal.
De persze az is lehet, hogy pár marha nem tudta mi mással sértegetni a csajokat.
És ha eggyel sokszor?
Bolond vagy .....általában a hüvely akkora mint amekkorát bele dugsz.Persze vannak szűkebb alkatúak és bővebbek,ezt most hagyjuk.
Én is így gondolom, de néhány ember nagyon szereti ezt a hülyeséget hangoztatni. :D
Amúgy én pasi vagyok, csak azért teszem hozzá, mert a privát üzenetek alapján néhányan félreértettek. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!