Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mernétek ezt kérdezni egy jó csajtól egy szórakozóhelyen? (enyhén extrém a kérdés)
Figyelt kérdés
Izgatna ha egy jó nő belepisilne egy pohárba amit meg kellene innom. Vajon egy szórakozóhelyen beleférhet egy ilyen kérdés, kérés az oldott hangulatba? :) Pl. ha odamennék hozzátok, lányok, és elmondanám őszintén hogy ez egy nagy vágyam, megtennétek hogy belepisiltek a poharamba?
Ez ráadásul könnyen kivitelezhető is egy szórakozóhelyen.
Ne trollkodjátok légyszi szét a kérdést. Köszönöm.
2016. jan. 16. 23:29
11/28 anonim válasza:
felégugolt de gondolom ez nem meglepő
12/28 anonim válasza:
Én megtenném, ha ezt kérnék tőlem. Nem is nekem rossz, max annak aki megissza :D
13/28 anonim válasza:
Szerintem dolgozz eü laborban, és mindig megihatod a vizeletminták felét pofonok kockáztatása nélkül. :D
15/28 anonim válasza:
Ha tányért is hozol, én szarok is neked!
16/28 anonim válasza:
Megprobalhatod, csak imadkozz, h olyat talalj meg epp, akinek ez hasonlo modon izgato, mint neked.
Nekem egy ilyrn kerdes kicsapna a biztositekot.:D
Szerintem megijednek toled vagy azt hinnem viccelsz.
17/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon nehéz ügy, úgy megkérdezni hogy lazának és természetesnek tűnjek közben, ne ijesszem meg a lányt. Nekem is csak úgy jön ez be ha közben látom hogy őt is izgatja:) Húúú, de jó lenne:)
2016. febr. 11. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!