Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egy szórakozóhelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy szórakozóhelyen melyik fajta fiú jön be jobban?

Figyelt kérdés
Az, aki lazán öltözik, néha már túlságosan is (akár egy divatos macko) vagy aki igényesen, ing nadrág betűre övvel normális elegáns cipő stb...?
2016. jan. 15. 21:33
 1/10 A kérdező kommentje:
A lazára értem egy nadrág pólóval is, vagy pulóverrel.. :)
2016. jan. 15. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehat melyik fajta fiúhoz vonzódtok jobban első ránézésrre?
2016. jan. 15. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nyilván attól is függ, milyen típusú szórakozóhely, de alapból inkább a laza öltözet tetszik.
 4/10 A kérdező kommentje:
Iletve aki nagyon bevállalós, és egyből tapiz, smárol, vagy aki udvarias, beszélget meghív egy italra , hazakíséri stb...?
 5/10 anonim ***** válasza:
a mackó naci iszonyat gáz
2016. jan. 15. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát felénk melegítőben be sem engednek (pedig kisvárosban lakom)

Am nekem a pasitól is függ nem csak a ruhától, a polo farmer teljesen jó

Bár volt egyszer ilyen beöltözős buli ahol bejöttek az elegánsabb pasik :) de az lényegesebb aki a ruhában van :)

2016. jan. 15. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
2. lehetőség
2016. jan. 15. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a szomszédsrác típusra figyelek fel. Pont akire senki nem gondol. :D Farmer pólóval, inggel, semmi extra, csak legyen természetes és nem feszengős. :)

A tulajdonságokból nyilván a tapizós bunkót elhajtanám a viharba, a kedvesen érdeklődő vidám, vicces típus az én esetem.

De pl. vonaton futottam már össze öltönyös fiatal férfival, akitől rendesen lázba jöttem, még én is meglepődtem rajta, mert nem szokásom. Lehet a parfümjében volt valami nőmágnes. :D

2016. jan. 15. 21:56
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Szórakozóhelyen leginkább egyik se. De inkább az, amelyik meghív egy italra, mielőtt le akarna tapizni :D
2016. jan. 16. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Macko semmikepp es a rogton tapizas nalam barmilyen tovabbi ismerkedest kizar.

Csak az a fiu jon be, aki rendesen feloltozik es beszelget, leulunk egy italra ismerkedni (nem o fizeti az en italom, azt nem hagynam). Bar szoktam tancolos helyre jarni de nem az ismerkedes miatt, mert a discokban altalaban taplo ferfiak vannak, ismerkedni ilyen helyen szerintem normalisan nem nagyon lehet.

21/L

2016. jan. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!