Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy szórakozóhelyen melyik fajta fiú jön be jobban?
Hát felénk melegítőben be sem engednek (pedig kisvárosban lakom)
Am nekem a pasitól is függ nem csak a ruhától, a polo farmer teljesen jó
Bár volt egyszer ilyen beöltözős buli ahol bejöttek az elegánsabb pasik :) de az lényegesebb aki a ruhában van :)
Én a szomszédsrác típusra figyelek fel. Pont akire senki nem gondol. :D Farmer pólóval, inggel, semmi extra, csak legyen természetes és nem feszengős. :)
A tulajdonságokból nyilván a tapizós bunkót elhajtanám a viharba, a kedvesen érdeklődő vidám, vicces típus az én esetem.
De pl. vonaton futottam már össze öltönyös fiatal férfival, akitől rendesen lázba jöttem, még én is meglepődtem rajta, mert nem szokásom. Lehet a parfümjében volt valami nőmágnes. :D
Macko semmikepp es a rogton tapizas nalam barmilyen tovabbi ismerkedest kizar.
Csak az a fiu jon be, aki rendesen feloltozik es beszelget, leulunk egy italra ismerkedni (nem o fizeti az en italom, azt nem hagynam). Bar szoktam tancolos helyre jarni de nem az ismerkedes miatt, mert a discokban altalaban taplo ferfiak vannak, ismerkedni ilyen helyen szerintem normalisan nem nagyon lehet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!