Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok max hány pasival vállalnátok be a szexet?
Figyelt kérdés
Kort is:)2016. jan. 8. 22:48
1/11 anonim válasza:
Mármint egyszerre vagy életem során ?
2/11 anonim válasza:
Eggyel. Nekem a szex páros műfaj, nem csoportfoglalkozás. :-)
(Atlantisz fénykora)
4/11 anonim válasza:
Egyszerre max 3 :$
Kicsit izgat, hogy egyszerre legyen a fenekemben és a puncimban is valaki és esetleg a számba is fér még egy személy. Nem kell lenézni, csak egy titkos vágy.
23l
5/11 anonim válasza:
Szerintem lennek az egyik, mondjuk a popsidban ;)
30f
6/11 anonim válasza:
én eddig csak 2ff voltam egyszerre :) de nagyon jó volt! :)
7/11 anonim válasza:
Max 5 de többel nem
Őket még ki tudnám szolgálni
18/L
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem tudnad, max a ferfiak szolgalnanak teged ;)
9/11 anonim válasza:
Szerintem sok lány bevállalná, csak a sok tuskó buta lúzer miatt rögtön meg vannak bélyegezve akkor is, ha csupán felvetés szerűen mondják ki. Ezért nem vállalják fel, de attól az izgalom ott van. Én megértem azt, aki az életben ki szeretné próbálni :) F
10/11 anonim válasza:
Én hárommal próbáltam, az bőven sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!