Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mernétek ezt kérdezni egy jó csajtól egy szórakozóhelyen? (enyhén extrém a kérdés)
Izgatna ha egy jó nő belepisilne egy pohárba amit meg kellene innom. Vajon egy szórakozóhelyen beleférhet egy ilyen kérdés, kérés az oldott hangulatba? :) Pl. ha odamennék hozzátok, lányok, és elmondanám őszintén hogy ez egy nagy vágyam, megtennétek hogy belepisiltek a poharamba?
Ez ráadásul könnyen kivitelezhető is egy szórakozóhelyen.
Ne trollkodjátok légyszi szét a kérdést. Köszönöm.
Egészségedre! :D
Aztán csak jó nagyokat kortyolj belőle! :D
Őszintén mondom, és nem trollkodom, de szerintem ne kérdezd meg.
Ennyire extrém vágyakról már csak egy jól működő kapcsolatban lehet beszélni, vagy egy szakmabeli hölggyel.
Egy jó ideje érdekelne ez, de én is érzem azért hogy ez egy extrém kérés. Egyszer a belvárosban történt egy érdekes eset velem. Éppen egy dohánybolt előtt álltam amikor arra jött két csaj (este 10 körül, belvárosban, Bp), és az egyik mondta a másiknak, hogy nagyon kell pisilnie, keressenek gyorsan valami helyet. Aztán pár autóval arrébb két autó közé leguggolt a csaj és pisilt, a barátnője pedig őrt állt:)
Nagyon izgató szitu volt, de persze nem mertem nekik szólni hogy mehet a poharamba is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!