Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul vagy én voltam a hülye?
Ma reggel elég nyűgösen keltem, beteg is vagyok, fáztam is, sehogy nem találtam a helyem. A párom pedig rám ugrott, hogy ő majd felmelegít :) Betakaróztunk, alakult a hangulat, közben igazgattam azért a takarót, hogy ő se fázzon, meg én sem... Később kiderült ez is baj volt. A hagyományos, ő felül, én alul pozitúrát választottuk, úgy hogy a nyakába tettem a lábaimat, jól éreztem magam, élveztem, de helyezkedtem, mozgolódtam, mert reggel ébredés után azért nem veszem olyan könnyen a nyakamba a lábaimat, nem hajlanak olyan könnyen még az izületeim... Közben azért kérdeztem, hogy neki jó-e úgy... Stb. Nekem végül teljesen fájt, nem esett jól, feszült minden a lábaimban, levettem a nyakából, mire felcsattant, hogy nekem semmi nem jó, meg hogy látja rajtam, hogy csak kínlódok, hogy nem élvezem, így neki sem megy, le is kókadt, elment a kedve. Kértem, hogy bújjon hozzám vissza, csókoljon meg, nincs baj, csak a lábam nem bírta úgy, de ő inkább lemászott rólam és durcásan bámult ki az ablakon. Olyan megalázottnak éreztem magam... Egyáltalán nem volt semmi baj, élveztem, sőt akkor kezdtem volna igazán a vége felé járni, szerinte úgy látszott, hogy csak kínlódok és inkább mondjam meg, ha nem akarok szexelni, nem tragédia, nem csak szexből áll a világ... Meg hogy az elején is mindig azt a rohadt takarót igazgattam magunkon... Fázós vagyok amúgy is, beteg is vagyok, fáztam, jéghideg állandóan kezem, lábam, és a reggeli szexért sem ugrok különösképpen, inkább esti párti vagyok, ezt ő is tudja. Persze nem utasítottam el, mert szeretem és vágyom rá, csak nehezebben indulok be reggel.
Most nem beszélünk. Olyan összetörtnek érzem magam. Amúgy is vannak gondjaink. Megalázottnak érzem magam.
Jog?
Ez közel sem jogi kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!