Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírják a lányok a sok szexet? Napi 3-4 után már alig lehet feléleszteni őket! Pedig a szex mindig jó! Ez normális?
Nem mindig jó pedig. :) Az első nagyon jó, a második majdnem olyan jó, a harmadik egész jó, aztán meg már minek rontsam le az élményeket? :D
Na ez azért nem mindig így van, nyilván van olyan jól felhúzott állapot, amikor mehet napi sok, de ez azért ritka. A punci egyébként is kidörzsölődhet, vagy nem nedvesedik már be annyira, és ettől nekünk az már nem olyan nagy élvezet. Orgazmus szempontjából: én 3-nál többször már nem nagyon tudok elmenni.
Hát nem tudom ki milyen, találd meg azt a lányt, aki úgy gondolkodik ahogyan te. :)
Én minél többször elmegyek annál hamarabb jön a következő orgazmus. Anno amikor még szűz voltam, szétmaszturbáltam az agyam. 100orgazmusom volt kb 3 óra alatt, a végén 10mp-enként jött. A szex az más, de minden nő más. Majd megtalálod azt a partnert akivel egyezel.
23L
Nálunk a 4 menet az kb. 4-6 órányi szexet jelentene. Basszus, az már felér egy részmunkaidős állással. :D Bele is döglenék. :D A napi kettő az finom, de az is csak akkor, ha nem durvultak el túlzottan a dolgok az első menetnél.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!