Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy szívesen megerőszakolnék egy nőt (tudom, hogy bűncselekmény úgyhogy nem fogok)?
Figyelt kérdés
20F2016. jan. 10. 22:01
1/11 anonim válasza:
Fiatal férfiak (és fiatal lányok is!) gyakran ábrándoznak erőszakról. Nincs ebben rossz, amíg megmarad ábrándnak.
2/11 anonim válasza:
Elég deviáns fantázia, de meglepően sokakat foglalkoztat az ilyesmi. Meglepően sok nőt is. Ha szerencséd kifogsz egy hasonló beállítottságú lányt, aki szívesen szerepjátékozik majd veled.
3/11 anonim válasza:
SEmennyire. Beteg elme. Majd amikor nem tudsz ellenállni a késztetésnek akkor majd belőled is valami köcsög lesz aki sötétben erőszakolgatja a nőket.
4/11 A kérdező kommentje:
de a gyengéd szexet is élvezem :)
2016. jan. 10. 22:08
5/11 anonim válasza:
Ha csak azért nem csinálod, mert félsz a büntetéstől, és nem azért, mert erkölcsileg elítéled, akkor az nem normális. Esetleg valami szerepjátékkal kieresztheted magadból a felgyülemlett perverziót, még mindig jobb annál, mintha utcán vadásznál védtelen nőkre. Vagy pszichiáter.
6/11 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy szexuális perverzió és nem éppen normális!
7/11 A kérdező kommentje:
természetesen nem ítélem erkölcsnek, jelenleg sajnos nincs kivel szerepjátszanom nemrég szakítottam
ha már itt vagyunk: hölgyeim valaki? :D
2016. jan. 10. 22:35
8/11 anonim válasza:
"hölgyeim valaki? :D"
De rosszul hangzik ez egy megerőszakolós témában. :D
9/11 A kérdező kommentje:
hátha valakit vonz a szerep ;)
2016. jan. 10. 22:45
10/11 anonim válasza:
Uh én is számtalanszor álmodoztam erről. Nagyon felizgat.:$
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!