Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy idő után kiszárad a nőm szex közben?
Figyelt kérdés
Eleinte nagyon nedves,de szex közben kiszárad,aztán nekem is kellemetlen lesz,pózváltásnál nehéz beledugni,a száraz bőr érzékenyen érinti a makkom és én is lelankadok. Azt mondja,nem miattam van,hogy kiszárad,de nem tudta megmondani,hogy mitől. Sikosítót próbáljunk,aztán jó lesz?Vagy mi lehet a gond?2016. jan. 15. 19:02
1/5 anonim válasza:
A sikosito megoldja a mechanikai problemat.
Valoszinuleg azert szarad ki mert mashol jar az esze.
2/5 anonim válasza:
Nem derül ki, hogy néz ki nálatok egy szex, de elképzelhető, hogy a hölgynek kevés a "ki-be" jellegű mozgássorozat. Ha közben kényeztetnéd őt valahogy máshogy is, biztosan nem válna szárazzá a hüvelye. Csókolgasd a testét, masszírozd a melleit, fenekét, izgasd a csiklóját!
3/5 anonim válasza:
Fogamzásgátló miatt is lehet. Illetve szervi oka is.
5/5 anonim válasza:
A fent írtakon túl nem kizárt elfojtott gyermekkori trauma hatása sem.
Vagy egy szimpla, megfelelési kényszer okozta szorongás.
Minden tudat alá süllyedt tartalom felhozható, akár házilag is, pl az érzelmek kibeszélésével, vagy művészetterápiával, ösztönös alkotással, de szükséges a vágy a problémákkal való szembenézésre.
Persze egy jó pszichológus is lehet megoldás, ha talál olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!