Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy szoktátok párotok orálisan kényeztetni?
Nem régóta vagyunk együtt barátommal és szeretném, ha minél jobb lenne neki. Első sorban lányok válaszát várom, ők talán jobban le tudjak írni, hogy csinálják, de fiúk is írhatnak.
Segítsetek légyszi! Mit hogy, meddig kapjam be, mit csináljak közben a nyelvemmel, kezemmel, hova menjen el? Meg szeretném lepni. Ti hogy szoktátok csinálni?
18l
Fiú vagyok.
Meddig kapd be? Addig, ameddig tudod.
Mit csinálj a nyelveddel? Nyalogasd.
Mit csinálj a kezeddel? Néha ahelyett, hogy a szádban van, verheted neki egy ideig, vagy miközben a szádban van, a kezeddel finoman masszírozhatod a golyóit.
Hova menjen el? A melledre, vagy ha nem tabu, akkor a szádba.
Köszi a választ! Szívesen megengedném, hogy a számba menjen el, de félek, hogy ha nem tudom lenyelni, akkor gáz lesz kiköpni. Ebben az esetben mit csinálnátok?
Lányok, ti pasitok hogy szereti, hogy csináljátok neki?
Én pl. sértésnek venném ha kiköpné.
Az olyan, mintha engem tartana undorítónak...
Eddig még egy nő sem köpött nálam, csak később monta, hogy rengeteg jött, de lenyelte. :D
Én fiú vagyok, de ahogy én szeretem: imádom mikor párom teljesen bekapja és közben a nyelvével kényezteti. Az is nagyon jó mikor csak a makkot nyalogatja és közben kézzel kényezteti vagy mikor néha abbahagyja a szájával és csak kézzel csinálja. Esetleg, miközben szájjal csinálod, simogathatod finoman a zacskóját.
Biztos nagyon örülne, ha a szádban mehetne el, de ha nem bírod lenyelni szerintem az is nagy izgató, ha visszaengeded a péniszére.
Pontosan nem tudom leírni, hogy hogy szokta, pedig nagyon jól csinálja. :)
21F
Én pl. utálom mikor kiveszi a szájából és nyalogatja.
Egyszerűen olyan kiábrándító érzés !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!