Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy kb már számon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy kb már számon tartom mikro szexeltünk?

Figyelt kérdés

2 honapon belül kb 3 szexeltünk a barátnőmmel. november elején december elején meg most januárban. Mindig azt mondta h fáradt meg nyomasztja a kis hely (kis szoba albérletben).

Én probálkoztam néha aztán egy idő után már..hát lehet bunkon hangzik de elintéztem magamnak. Mikor meg mondtam neki hogy miért nem cisnáljuk meg ilyenek abbol meg az jott le hogy nekem csak ezen jár az agyam meg ilyenek.. Most hazajöttünk hát valakivel kénytelen voltam megbeszélni ezeket a dolgokat. Es a szuleim mondtak "hulye vagy fiam" . Mert h egyrészt ők többet csinálják másrészt meg h egy fiatal 1 éves kapcsoaltban azért gyakrabban kéne. Most akarom majd megbeszélni a lánnyal a szakitást , mert voltak egyéb viták veszekedéseink is. Szerintetek helyesen cselekszem?

Nagyon köszönöm a válaszokat

L 22 F 21

2016. jan. 15. 09:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakitsatok.....egy "új" kapcsolatban (raadasul huszonévesek) 2 honap\3 szex?? Azert ez durva.... \l
2016. jan. 15. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ha már ilyen fiatalon ilyen rövid kapcsolatban ennyi problémátok van, hogy nincs szex meg veszekedtek is akkor felesleges együtt lennetek.
2016. jan. 15. 09:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
En azt nem ertem minek vartal eddig. Szuleid meg korrektek.
2016. jan. 15. 09:28
 4/16 anonim válasza:
100%

Szüleid tényleg jó fejnek tűnnek :D meg tök jó, hogy ilyen dolgokról simán beszélgettek :)

mellesleg teljesen igazuk van... friss kapcsolatnál a 3 szex a kb egy délután alatt teljesül

2016. jan. 15. 09:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy egy éves kapcsolatban egy szombati nap alatt szokás lerendezni a 3 szexet, nem 2 hónap alatt... Instant szakítás, ez nem lesz jobb sajnos. Tapasztalat.
2016. jan. 15. 09:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Egészséges nő is többet gondol a szexre, nem másfél havonta egyszer.

Vagy nagyon nem élvezi veled, vagy teljesen aszexuális, vagy mindkettő.

A szex olyan, mint a csoki: a legtöbben szeretik, és hetente többször is megkívánják. Fogadjunk, többször van a szájában csoki, mint a te farkad. :)

Ez a csaj nem szeret du.gni. Legalábbis veled nagyon nem.

2016. jan. 15. 09:36
 7/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem csak aszexualitásból eredhet az, hogy nem kívánja a szexet. Lehet depressziós, vagy egyéb betegsége, ami miatt csökken a libidója.

Ettől persze a gond még mindig ugyanaz. Szerintem próbáld vele megbeszélni utoljára, aztán ha nem, akkor hagyd ott.

2016. jan. 15. 09:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez nem normális! Mi is egy éve leszünk együtt a párommal, sajnos külön városban élünk, ritkábban találkozunk, de ha találkozunk, akkor ahogy a többiek is írják egy nap alatt megvan a 3. E mellett én nőként is gondolok a szexre és várom, hogy együtt lehessek a párommal. 26 L
2016. jan. 15. 11:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőnek nem való kapcsolat,én is már egyszer benyaltam egy ilyen kapcsolatot,ne tudd meg hány embertől megkaptam "biztos nem b"*szod meg rendesen,kicsi a p**csöd stb. ) De más nőkkel meg működik a szex,milyen érdekes,másoktól pozitív visszajelzéseket kaptam,szerintem is hagyd ott.
2016. jan. 15. 11:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha olyan problémáitok vannak, amiket úgy látod, hogy nem tudtok megoldani, vagy nem akarsz már velük foglalkozni, vagy már nem érzel úgy a lány iránt, akkor a szakítás lesz a legjobb.
2016. jan. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!