Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kb már számon tartom mikro szexeltünk?
2 honapon belül kb 3 szexeltünk a barátnőmmel. november elején december elején meg most januárban. Mindig azt mondta h fáradt meg nyomasztja a kis hely (kis szoba albérletben).
Én probálkoztam néha aztán egy idő után már..hát lehet bunkon hangzik de elintéztem magamnak. Mikor meg mondtam neki hogy miért nem cisnáljuk meg ilyenek abbol meg az jott le hogy nekem csak ezen jár az agyam meg ilyenek.. Most hazajöttünk hát valakivel kénytelen voltam megbeszélni ezeket a dolgokat. Es a szuleim mondtak "hulye vagy fiam" . Mert h egyrészt ők többet csinálják másrészt meg h egy fiatal 1 éves kapcsoaltban azért gyakrabban kéne. Most akarom majd megbeszélni a lánnyal a szakitást , mert voltak egyéb viták veszekedéseink is. Szerintetek helyesen cselekszem?
Nagyon köszönöm a válaszokat
L 22 F 21
Szüleid tényleg jó fejnek tűnnek :D meg tök jó, hogy ilyen dolgokról simán beszélgettek :)
mellesleg teljesen igazuk van... friss kapcsolatnál a 3 szex a kb egy délután alatt teljesül
Egészséges nő is többet gondol a szexre, nem másfél havonta egyszer.
Vagy nagyon nem élvezi veled, vagy teljesen aszexuális, vagy mindkettő.
A szex olyan, mint a csoki: a legtöbben szeretik, és hetente többször is megkívánják. Fogadjunk, többször van a szájában csoki, mint a te farkad. :)
Ez a csaj nem szeret du.gni. Legalábbis veled nagyon nem.
Nem csak aszexualitásból eredhet az, hogy nem kívánja a szexet. Lehet depressziós, vagy egyéb betegsége, ami miatt csökken a libidója.
Ettől persze a gond még mindig ugyanaz. Szerintem próbáld vele megbeszélni utoljára, aztán ha nem, akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!