Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minek köszönhető, hogy irigy vagyok, "haragszom" azokra, a lányokra akik szexelnek? És más "embernek"tartom? Sok lánnyal voltam (prostikkal többségben) Miért nem tarthatom egyenlő félnek a szexben a nőt? Mit tudok ez ellen tenni?
Leginkább egy pszichológus tudna segíteni.
Én nem tudom, hogy milyen szívfájdalmaid vannak a nőkkel kapcsolatban. És azt sem tudom, hogy hogyan győzd le.
Olvass Feldmár Andrást
Egyszerű a képlet, frusztrált vagy mert nem vagy jó pasi. Nem vagy egy alfahím aki kandúrként játszadozik a jobbnál jobb nőkkel. Nincs önbizalmad, ez tör fel belőled gyűlöletként.
Onnan tudom, hogy egyszer régebben én is éreztem ezt, nem nagyon ment a csajozás, félénk voltam, 1-2x vissza is utasítottak, a barátnőm is kidobott aki egy gyönyörű lány volt, és azt gondoltam akkor soha többé nem lesz ilyen jó csajom. Igazi lúzer voltam... na akkor éreztem ezt a tehetetlen dühöt a nők iránt, mindenkit büdös k...rvának tartottam, és elképzeltem fejben, ahogy egy géppuskával végigdarálom az egész szórakozóhelyet, főleg a csajokat, meg a köcs.ög zseléfejű szelfipatkány srácokat, akiknek olyan könnyen megy a csajozás. Persze soha nem tudtam volna ártani senkinek, soha nem tudtam volna megütni egy nőt sem...
Azóta lenyugodtam már, rájöttem még sok fejlődnivalóm van jellemben. Elkezdtem sportolni, végre rendbejött a karrierem, lediplomáztam, pontosan tudom merre haladok. Nem vagyok egy alfahím, de a kisugárzásomon próbálok javítani, hogy ne egy kis köpedék lúzer fhasz legyek, mint akkor voltam.
Ja és kevesebbet bulizok azóta. Mások lettek a prioritások. Már ritkán iszom csak piát, akkor is csak a legjobb barátaimmal. Inkább koncentrálok a jövőmre, művelődök, tanulok, edzem magamat... A pia, buli, szex nem elsődleges szempont. 20-on évesen az volt... Inkább most már egy kedves jófej lányt keresek hosszútávra, nem vonz igazán ez a szórakozóhelyre menés és csajozás. Bár legutóbb elmentem és elsőre felcsíptem egy jó kis csajt. (bár inkább ő engem :D)
Lehet ha az ember rendbehozza a saját életét, van motivációja és célja, és nem úgy tekint magára mint egy fosdarab, aki az anyjánál lakik és van egy szhar melója.
...Akkor a nőknél is nagyobb sikere lesz, és nem gyűlölni fogja őket, hanem partnerként társként tekint rájuk.
Persze ehhez fel kell nőni. 20 évesen én is ilyen kis fhasz voltam mint te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!