Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb ha titokban tartom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ha titokban tartom, hogy kéz és lábfétisem van? Lehet, hogy egy nőnek ez nem annyira vonzó?

Figyelt kérdés
Ha valakivel jóban vagyok, ismerkedünk, furcsán jöhet ki ha ezt elmondom. Magamnak is csak mostanában, húszas éveim közepén vallottam be, mert régebben túl furának tűnt. De olykor tényleg kellemes hatással van rám egy szép kézfej vagy lábfej, nem tudok mit csinálni. Jobb lenne hagyni a fenébe és nem beszélni róla?
2015. dec. 14. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Erről mélyen hallgass. Nagyon csúnyán elfajult lábfétisesek léteznek. Majd ha ágyba bújtok, akkor úgy is kiderül magától. Addig max dicsérd meg a kézfejét, ha nem bírsz magaddal.
2015. dec. 14. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem értem, sok nőnek miért visszataszító a lábfétis. Nemhogy örülnének, hogy kényezteti a partnere a talpukat, lábujjaikat, lábfejeiket csókokkal, nyalogatással, szopogatással, puszikkal, masszírozással. Én lábfétises férfi vagyok, de soha egy barátnőm nem ágált ez ellen, mindenkinek tetszett, hogy kényeztettem a lábukat. Ami nem zárja ki azt, hogy ne lenne puncifétisem is. :D A női lábfej erotikus, nem véletlenül takargatták korábbi századokban, mivel tudták, hogy szexuális izgalmakat válthat ki a férfiakból. Dehát sok a prűd nő...:)
2015. dec. 14. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd rájön.
2015. dec. 15. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!