Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés az anal plug...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az anal plug (anál dugó) használata?

Figyelt kérdés
A legkisebb méretűt szeretném kipróbálni (2,5cm széles). Nem tágítás céljából, análszexet nem tervezek, csak a látvány miatt. Arra vagyok kíváncsi, hogy fáj-e, vagy esetleg kellemetlen érzés lenne-e ilyen kis méretben.

2016. jan. 15. 18:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Vitatkozom #1 kollegával. Nem kell beöntés.

A végbél,az utolsó néhány cm ugyanis tiszta - ott nincs széklet.

2016. jan. 20. 17:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kábé, mint egy kúp. Csak kicsit vastagabb és mindig érzed.
2016. jan. 20. 17:40
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Ha análisan érzékeny vagy, tehát szereted az izgatást ott is, akkor szeretni fogod. :)

Én fiú vagyok, nekem van, és imádom! :) Nagyon kellemes és izgató érzés, amikor bennem van. Járás, futás, mozgás közben istenien stimulál, de mégis kellő gyengédséggel. Folyamatosan finoman feszít, ami szintén nagyon kellemes érzéssel tölt el. :) Én rendszeresen hordom. :)

2016. jan. 20. 22:59
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én napi szinten 20+ órán keresztül viselem egy kísérlet miatt, nem kell feltétlenül beöntés hozzá, akár nyállal is lehet a síkosítót helyettesíteni. Fájni nem fog, ha csak nem vagy alergiás az anyagára, leginkább kellemes teltségérzetet és fokozott sexuális vágyat fogsz érezni. A fájdalmat okozó része az inkább a talpa, leülésnél, ha túl nagy a talprész akkor nyomja a farpofákat, de ha csak aktusnál használod, akkor csak izgatni fog, meg persze az elején szokatlan lesz.
2016. febr. 7. 18:22
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Hány ember seggében lehet vajon dugó, anélkül hogy tudnál róla?
2016. febr. 8. 22:06
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem elég sokan hordanak hétköznap is fiúk-lányok egyaránt, mert kényelmes, izgató, és amúgy elég kelendő a szexshopokban. :) Én szoktam hordani napközben is. :) Imádom! :)
2016. febr. 8. 23:31
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Akkor minden lányt kérdezzek meg az utcán, hogy "van-e dugó a seggedben?"?
2016. febr. 12. 18:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
ha tudni szeretnéd akkor igen bár kétlem, hogy bevallja majd az utca közepén
2016. febr. 18. 11:09
 19/30 A kérdező kommentje:
Na végül kipróbáltam :) Fémből készültet vettem, és valóban nem fájt, bár kicsit furcsa érzés volt, de biztos hozzá lehet szokni...
2016. ápr. 3. 15:12
 20/30 A kérdező kommentje:
Mégegy kérdés: a mosogatószerrel/szappannal történő tisztítás megfelel vagy erősebb tisztítószerre lenne szükség?
2016. ápr. 3. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!