Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsiba élvezés milyen érzés?
Figyelt kérdés
Mit éreztek srácok és lányok?2016. jan. 13. 20:55
1/11 anonim válasza:
Beleélvezni egy nő fenekébe a legjobb érzés, amit eddig tapasztaltam.
Az ölelkezés meztelenül sem rossz, de ez... *-*
19/F
2/11 anonim válasza:
Lány popsijába élvezni fantasztikus érzés.32/F
3/11 anonim válasza:
én lányként semmit se érzek belőle
4/11 anonim válasza:
3-as: azért mert nagyobb a belső testhőd, mint maga a cucc :D
Sosem értettem meg miért nem éreznek semmit, miért így van kitalálva... pedig megérné
5/11 anonim válasza:
Semmi extra.
De jò hallani h párom élvezi...
6/11 anonim válasza:
Személy szerint azt mondom hogy az élvezet ugyan olyan ha már bejáratott a popsi...
7/11 anonim válasza:
Eszméletvesztés :) Amikor már érzem hogy jön,feszes popsi szorit,és aztán lüktet és ömlik a gyönyör!A szívroham környékez!Kár hogy ritkán van részem ilyen eztázisban :(
8/11 anonim válasza:
3-as 4-es,- Nem értek egyet ! Én igenis érzem amikor a férjem oda élvez. A puncimban nem, de a fenekemben igen, ahogy befolyik, -nekem fantasztikusan finom érzés.
9/11 anonim válasza:
Nekem sajna még csak egyszer volt ilyen érzésben részem egy nam túl nagy, viszont vastag szerszàmú pasitól, jó volt, ahogy lüktetett bennem, és érezni ahigy megtölt, mivel élvezés kör megàllt. Igazi kis szukànak éreztem magam.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!