Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéjgolyót ti használtok lányok? Milyen érzés? Megéri venni?
Igen arra gondoltam :)
Máshol olvastam hogy nagyon jó az izmoknak és + még jó érzés is
Edzésre kiváló, és ha már belejöttél edzés közben finoman izgat is.
Ha szeretnél feszes puncit akkor vegyél és használd rendszeresen.
Szia, hogy milyen érzés nem tudom mert nincs olyan szervem ahova ez való, de árulok ilyeneket. Az egyik kedves hozzászóló említette, hogy olcsó. Ez részben igaz, a pvc anyagú valóban olcsó, de az orvosi szilikonból készült modellek picit drágábbak. Van olyan vásárlóm aki az előjáték előjátékaként használja - azt mondja mire a férje hazaér kellemesen "hangulatba hozza" magát,úgy hogy a golyókat felhelyezi és jön megy a lakásban a belső súlygolyók ahogy ide oda gurulnak a golyón belül kellemes rezgéseket keltenek. Van egy lányka aki azt mesélte, hogy rendszeresen felhelyezett golyókkal ül fel a konditeremben a szobakerékpárra, és nagyon izgatja, hogy mászkálnak körülötte az emberek ő pedig pókerarccal teker :D
Van akit urológus irányít hozzánk mivel remekül edzi a gátizomzatot, ennek köszönhetően rendszeres használat esetén megelőzhetők a sajnos igen gyakori idős kori vizelettartási problémák. Igen sokoldalú eszköz, hasznos és jó is! Azt gondolom igen megéri! :)
Köszönöm a válaszokat :)
Hány fajta létezik ebből?
Tudnátok linket küldeni hogy honnan lehet megrendelni? Akár üzibe is jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!