Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsiba élvezés milyen érzés?
Figyelt kérdés
Mit éreztek srácok és lányok?2016. jan. 13. 20:55
11/11 anonim válasza:
Szuper dolog beleélvezni valakinek a fenekébe. Már a gondolat is izgató!De, ha őszinte akarok lenni, a punci jobb érzés, a popsi csak exkluziv dolog, hiszen csak ritkán jutottam el oda.Mondhatni, hab a tortán......csak egyszer volt egy olyan nőm (a legjobb)akinél azt éreztem, hogy átölel, rászorit, valami fantasztikus élmény volt vele, igaz nemcsak ez, szinte minden amit csinált, és amit éreztem közben. Milyen kár, hogy ezek az érzések, hiába a legjobbak, amit átélt valakivel az ember, egy hosszú kapcsolatban elmúlnak, átalakulnak. De megmarad jó emléknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!