Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek, miért akarta ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, miért akarta ezt egy férfi?

Figyelt kérdés

Van egy ex pasim és ez a férfi neki volt a haverja. És egyszer csak felhozta,hogy tegyük féltékennyé az exemet és mondjuk azt neki ,hogy mi lefeküdtünk.

Miért akarta ezt?

Esetleg akarhat valamit?

2016. jan. 14. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerinted?
2016. jan. 14. 23:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Normális választ már kössz!

Ha nem akarsz segíteni ne írj

2016. jan. 14. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehát...szerinted? Igaza van az elsőnek, ebből mégis mit veszel le? Egyértelműbben nem igen lehet közölni azt,hogy dugna téged.
2016. jan. 14. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Rejtegetne, mint a lopott biciklit.
2016. jan. 15. 06:48
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem ezzel akarja kicsit beindítani a fantáziádat és lefeküdni veled. Tuti, hogy meg akarna d*gni. Szerintem már te is elgondolkoztál a fantázián, hiszen ezért is posztoltál.
2016. jan. 15. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondom,hogy visszautasítanám,mert tökre vonz ez a férfi. Azért kérdeztem
2016. jan. 15. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor mind a ketten egy hullám hosszan vagytok, mindketten kívánjátok egymást, de nem mertek szólni, mert mégis csak ex barátja...

Őszintén az ilyen kissé tiltott gyümölcs feeling az amitől pasi és csaj is a munkán remegve fantáziál és alig várja, hogy haza menjen és kielégítse magát.

Az egyetlen gáz, hogy lehet fantáziában sokkal jobb a dolog mint élesben, de ez már rajtatok múlik.

2016. jan. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!