Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan köztetek aki nehezen élte meg, mikor a szerelem átalakult a párkapcsolat során szeretetté? Volt aki görcsösen vissza akarta kapni a szerelem érzetét?
A párommal több mint 3 éve vagyunk együtt, majdnem ennyi ideje együtt is élünk. Alapvetően depresszív hajlam vagyok, mindeddig Ő volt a váram. Egy hónapja jött egy kattanás, hogy hol semmit nem érzek, hol meg érzem hogy szeretem. Tökéletes srác, a legjobbat érdemli. Voltam orvosnál, aki szerint egy poszttraumatikus sztressz szindróma alakult ki, egyéb korábbi dolgok miatt. Mi van, ha mégsem? A kémiával minden rendben van közöttünk, úgy érzem a hangulatom ingadozik hihetetlen gyorsasággal.A jövőképem is zavaros, hol egyáltalán nincs ha viszont van, csak vele tudom elképzelni.
Tudom, kicsit zavaros, igyekeztem minél jobban összeszedni. 22/L
Nézd, itt a legfőbb probléma a depresszió, ne csodálkozz, ha az érzelmi életed zavaros, ez együtt jár vele.
El kellene járnod terápiára, és akkor az érzéseid is letisztulnának. (Ezt tapasztalatból írom, én is terápiában tanultam meg a tartós kötődés képességét.)
Nagyon szépen köszönöm!
Tudnál valakit ajánlani akihez el tudnék menni? Eddig mindig halogattam, mert úgy éreztem, azzal hogy orvoshoz fordulok "csődöt mondok". De sajnos egyre több ilyen visszajelzést kapok a szeretteimtől, és amennyiben már a kapcsolatom veszélyezteti, bármit megteszek hogy eljussak orvoshoz és meggyógyuljak. :)
Én is nagyon rosszul viselem, ha akár csak pár napig is úgy érzem, nem kapok annyi figyelmet, mint addig. De kisebb - nagyobb hullámvölgyek mindig akadnak a legjobb kapcsolatokban is. Nálam legalábbis mindig visszatér a "rózsaszín köd" :) Pedig vannak hangulatingadozásaim.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!