Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akart kielégíteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akart kielégíteni?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Rendben van a szexuális életünk, bár megjegyezte, hogy néha nem bír a temperamentumommal, ami abban fejeződik ki, hogy szex után akár már 1 órával is de rámásznék és szexelnék megint :D pedig szinte minden napos a szex.

Amikor menstruálok akkor is kielégítem, szóval olyankor se szenved hiányt..

Prosztata gondjai vannak, így kb 3 naponta van szex. Miután csináltuk, rá 3!!!!óra hosszával jeleztem neki, hogy szeretném ha kényeztetne kicsit, erre ő bevágja, hogy most egy óra hossza lenne,mire elélveznék, leszáradna a nyelve... :D

Kicsit rosszul esett, hogy elutasított, miközben én mindig megteszem neki, mert tudom, hogy szeretné.

Felhozzam neki, vagy hagyjam? Legközelebb én se fogom neki csinálni...

22L

2016. jan. 14. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De gyerekes itt valaki.
2016. jan. 14. 19:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Felhoztam neki, azt mondta, hogy azt hitte, hogy csak viccelek...

Miért viccelnék azzal, hogy nyaljon ki ? Annyit mondtam neki, hogy én még szertném ha kényeztetne, szóval készítse s nyelvét:D

Erre mondta, hogy mire elmennék az egy óra lenne és leesne a nyelve is:D és tovább játszott a telefonon...

Komolyan ennyire...áhhh..ezennel én se fogom kényeztetni ha esetleg nem tudunk szexelni...és ez nem büntetés, de szerintem így egál..

2016. jan. 14. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
ne csak szopásra használd a szád, hanem mondd meg neki, magyarázd el neki, hogy miért rossz ez neked... ő sem örülne, ha fel lenne izgulva, és otthagynád. kommunikáció...
2016. jan. 14. 23:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ebből már úgysem lesz semmi. Hagyd ott. Esetleg ha szexet akar akkor kezdj el játszani a telefonodon, és ha rákérdez, akkor mond meg neki, hogy azt hitted hogy csak viccel. És játsz tovább. Vágj vissza neki keményen.
2016. jan. 15. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!