Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akart kielégíteni?
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Rendben van a szexuális életünk, bár megjegyezte, hogy néha nem bír a temperamentumommal, ami abban fejeződik ki, hogy szex után akár már 1 órával is de rámásznék és szexelnék megint :D pedig szinte minden napos a szex.
Amikor menstruálok akkor is kielégítem, szóval olyankor se szenved hiányt..
Prosztata gondjai vannak, így kb 3 naponta van szex. Miután csináltuk, rá 3!!!!óra hosszával jeleztem neki, hogy szeretném ha kényeztetne kicsit, erre ő bevágja, hogy most egy óra hossza lenne,mire elélveznék, leszáradna a nyelve... :D
Kicsit rosszul esett, hogy elutasított, miközben én mindig megteszem neki, mert tudom, hogy szeretné.
Felhozzam neki, vagy hagyjam? Legközelebb én se fogom neki csinálni...
22L
Felhoztam neki, azt mondta, hogy azt hitte, hogy csak viccelek...
Miért viccelnék azzal, hogy nyaljon ki ? Annyit mondtam neki, hogy én még szertném ha kényeztetne, szóval készítse s nyelvét:D
Erre mondta, hogy mire elmennék az egy óra lenne és leesne a nyelve is:D és tovább játszott a telefonon...
Komolyan ennyire...áhhh..ezennel én se fogom kényeztetni ha esetleg nem tudunk szexelni...és ez nem büntetés, de szerintem így egál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!