Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akart velem aludni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akart velem aludni? Csak haverok vagyunk.

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm. Igazából szerintem mindketten vonzódunk egymáshoz (legalábbis én hozzá biztos), de nagyon friend-zone a kapcsolatunk, túlságosan haveri. Legalábbis eddig azt hittem..

Hétvégén történt velem valami, amit nem részleteznék, de a lényeg hogy nagyon rossz passzban voltam, és nem akartam, hogy a szüleim így lássanak. (Ennek is megvan az oka) Pont ezzel a sráccal voltam közben, felajánlotta hogy hazavisz, de mondtam hogy oda nem akarok. Erre kitalálta hogy akkor aludjak ma nála. Oké, belementem, baromi jól elvoltunk, fifáztunk, pizzáztunk, szóval tényleg nagyon "haver-programok", de iszonyat jól éreztem magam. Aztán már késő volt és mondta hogy aludjunk (nekem a nappaliban volt megágyazva) Oké, jóéjt, meg minden, de az ajtóban megtorpant, hogy nem maradhatna-e itt velem. Mondtam, hogy a saját lakásában nyilván nem én döntöm el, hol alszik :D de belül meg nagyon örültem, hogy velem akart maradni. Szóval együtt aludtunk, még ébren voltunk, mikor ő átkarolt, én meg hozzábújtam, valahogy annyira jó és megnyugtató volt a közelsége...

Másnap meg reggelivel várt, meg tök kedves volt... Nem tudom hova tenni ezt a dolgot, mert eddig semmi ilyen "meghitt" nem volt a kapcsolatunkban, általában kocsmázni jártam vele, meg néha megvertük egymást ha valamiben nem értettünk egyet :D

De ez most más volt...

Ti mit gondoltok?

18L, 23F

2016. jan. 7. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű.
2016. jan. 7. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Elképzelhető nagyon is, hogy elkezdett érezni irántad valamit. :)

25F

2016. jan. 7. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2016. jan. 7. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
ha nem szeretnél többet tőle, akkor ne sz#pasd már szerencsétlent... így nem maradhattok csak barátok, és végül a barátságát is elveszíted, ha már nem sikerült...
2016. jan. 7. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
ebből dugás lesz :D
2016. jan. 7. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaj nagyon áttudtam érezni a leírt érzéseidet:) Szerintem elképzelhető több is kettőtök között!
2016. jan. 7. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Aranyos történet, nyugodtan jöjjetek össze ha így bejön, és ennyire jól érzed magad vele. Napnál is világosabb, hogy kölcsönös. :) Jó kapcsolat lesz, ha barátságból indult.
2016. jan. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!