Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktak nálatok haverok aludni?

Szoktak nálatok haverok aludni?

Figyelt kérdés
Ha ellenkező nemű barátot visztek haza, hogy alszotok?
2014. jún. 1. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Külön ágyon.
2014. jún. 1. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Az mennyire lenne átlátszó, hogy nekem ugyan egy személyes ágyam van, de ha a haverom a földön aludna? Nincsen vendégszoba, meg ilyenek.
2014. jún. 1. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálam alszik haverom, akkor én alszok a nappaliban, ő az ágyamon. De ha nem lenne ilyenre lehetőség, akkor szerintem felajánlanám, hogy alszok a földön (amit őt ismerve biztosan nem engedne). De egyszemélyes ágyon se azonos, se ellenkező nemű haverral nem aludnék, kegyetlen kényelmetlen :D
2014. jún. 1. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire vagyunk jóban. ha nagy az ágy, akkor belefér, de egyszemélyes kis heverőn semmiképpen sem :D nem feltétlenül azért, mert fiú az illető, csak állati kényelmetlen lenne és valamelyikőnk biztos lerúgná a másikat :D mikor ilyen eset áll fenn, akkor mindketten a földön szoktunk aludni, matracon
2014. jún. 1. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

mi nagy ágyon szoktunk aludni ketten, abban nincs gáz, de volt mikor hárman is aludtunk,két csaj, meg egy srác, de nem volt semmi olyan, hogy fogdostuk volna egymást.

ha ilyen lenne, hogy egyszemélyes ágy lenne, akkor nem a haverom küldeném a padlóra, hanem letelepednék mellé és ott lennénk matracon

Bár, mikor itt-ottalvós partik vannak, azok általában a hülyülésekről szoktak szólni, vagy valami filmezés, szórakozás, játszás, buli utáni elfekvés, nem pedig annyira az alvásról.

2014. jún. 1. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy!?
2014. jún. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!