Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olvastam, hogy ha a nő, nedvének egy cseppjét szétkeni a füle mögött, az feromon felhővel veszi körül, és erős ajzószer a férfiaknak. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 23:05
1/5 anonim válasza:
hát nem hiszem hogy ez igaz lenne mivel picit büdös szaga van
3/5 opened paradise válasza:
Azért örülök,hogy ez nem igaz. Szivás lenne,mikor nem tudtál fogat mosni nyalás után...
4/5 anonim válasza:
Ilyet én is olvastam, csak a nedvről, hogy nyalás közben vágyfokozó hatása van a benne lévő anyagok miatt. Mármint a férfifa vágyfokozó. Na most nem tudtam eddig eldönteni, hogy a nedv íze rátett-e, vagy a fél centire lévő punci hatása:D De nem példátlan az állatvilágban, hogy a nőstény nemi váladéka még jobban beindítja a hímeket. Ki tudja milyen feromonok szabadulhatnak fel akár a punci környékén.
5/5 anonim válasza:
Ha érdekel a téma:
Nedves tájak - Charlotte Roche
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!