Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes feromon parfümöt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes feromon parfümöt vásárolni? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
azt olvastam befujom vele magam és szétszednek a nök, igaz ez?

2015. nov. 29. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamu..
2015. nov. 29. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Hülyeség, nem illat kell hanem kinézet meg kess; )
2015. nov. 29. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Teszem azt igazából vannak benne. Igen ám, csakhogy mindenkié más. Ha én megérzem egy nő illatát és benne a feromonokat akkor vonzóvá teszi számomra.

Ha egy gyártó teszi bele egy parfümbe, akkor mindben ugyanolyan van. Így ugyanolyan igényűeknek fog tetszeni.

Mert kb minden 10. srácnak tetszik ugyanaz.

Így minden 10. srácnak tetszeni fog, de a többségnek nem. Ezen az alapon viszont bármelyik más parfüm is ugyanezt teszi.

Viszont a feromon dolognak az a lényege, hogy ne nyomjuk el se parfümmel, se mással.(fürödni illik, izzadtság gátlózni is, de kb ennyi)

2015. nov. 29. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Pumiii ez is hülyeség. Nekem nem kellene egy olyan srác, aki hiába néz ki jól és ad magára (kess), belül meg egy tapló :)

22/L

2015. nov. 29. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én olyan parfümöt választottam, ami alma, és fahéj az alapú. Elég sok nőnek bejön :D
2015. nov. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!