Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem rossz érzés?
A párom és köztem van néhány év korkülönbség, így neki már több barátnője is, míg nekem ő az első. Igazából sosem beszél az exeiről, párszor kerültek szóba, mikor elmesélt valami régi sztorit, és közük volt hozzá.
Viszont nekem annyira rossz érzés belegondolni, hogy ő mást is szeretett egykor, mást is ugyanúgy megcsókolt, megölelt, stb.. Magamat mérem hozzájuk, vagy nem is tudom.
Hogy szokjak le erről? Normális, hogy ez így érint?
Drága kérdező! Mutasd már neg nekem azt a részt, ahol Szerinted nem ember módjára válaszoltam. Bem fogom a s**et nyalni csak azért mert a kicsi lelki világid nem bírja elviselni a mondandómat és ne itt nem szeretik páran ga valakinek eltérő véleménye van. Az, higy te problémát geberálsz olyasvalamiből, amiből nem kéne, az a te bajod.
"Ha odalép hozzád egy félholt ember, hogy segít leszokni a drogról, gondolom Te belerúgsz a kezébe azzal: "h*lye, k*tsög drogos!"
Mi van? A drogos segít leszokni nekem? Nem értem a mondatot.
Mi mi ez a homokozós beszólás, te proli? A kocsmában beszélj így a hozád hasonló senkikkel, miközben isszátok a tablettás "bort". Az meg, higy nektek nem tetszik valami, nem jelenti azt, higy nibcs bennem empátia. Semmi sértő nem volt a megnyilvánulásomban. Azt legalább elismered, higy nem vagy százas. Nagyon helyes. A beusmerés az első lépés a gyógyuláshoz.
Amúgy nem nyúltam le tőled semmit.
Akkor fuss neki még egyszer! Vagy olvasd el az írásod és akkor talán elsőre is megértem a vakerod, vagy ne is felelj!
1, CSAK NEKEM ROSSZ ÉRZÉS? - NEM, mert nekem is az VOLT! Ergo normális a birtoklási vágya miatt, de majd megtanulja kezelni ezt, ha nem elveszti a pasiját - ami nekem és neked sem okoz fájdalmat!
2, Ne is kezdj kislányokkal, mert türelem kell hozzájuk, ami neked láthatóan nincs. Ugyanis a természetedből fakadóan már az első válaszodban OLTOD a szerencsétlen kérdezőt. (tudod, amit töröltek a moderátorok) Úgy beszélsz, mintha Te találtad volna fel a spanyolviaszt. Szerencsére nekem is csak véleményem van, amit úgy fogalmaztam meg, hogy mindenki (így Te is) megértse!
"Amúgy a múltat mindenki a hátán viszi tovább, emiatt megbélyegezni, elítélni valakit nem szabad! Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" - ezt meg átírva, de oltogatva adod tovább: "Egy idő után mindenkinek lesz ilyen múltja, senki sem fogja magát a végtelenségig tartogatni. Ha ilyeneken kiakadsz, nagyon éretlen vagy.
Ezért nem kezdek kislányokkal."
Nyilván a kérdését is ezért tette fel, mert tudja hogy nem normális és szeretne ezen változtatni, erre betámadod. Ha ennyire fel tudod húzni ezen magad, akkor ne érezd szükségét a válaszadásnak!
3, "Ha odalép hozzád egy félholt ember, hogy: segítSSSSSS leszokni a drogról - gondolom Te belerúgsz a kezébe azzal: "h*lye, k*tsög drogos!"
Remélem így már érted! Az empátia nagyon fontos emberi tulajdonság, ami csak úgy süt az összes válaszodból, jellemedből fakadóan!
4, Proli? Legalább a jelzőkkel lennél tisztába és ha már írásra vetemedsz, tennéd minél kevesebb elütéssel, hibával! (az én írásomban az egyetlen karaktert észreveszed) Remek ember vagy: másban a szálkát magadban a gerendát sem. Bort meg nem iszok, meghagyom azt az olyan agyhalott generációnak, amilyen Te is vagy.
A homokozós beszólás felismeréséhez meg külön gratulálok, csak kár hogy az értelmezése nem megy. Ugyanis azt hiszed, hogy a korod és a mérhetetlen tapasztalatodon senki nem tesz túl! Amúgy a jelentésében segítek: amikor tejfelesszájúként meghúztad a lányok haját - nah, akkor volt a második kapcsolatom alatt zavaró, hogy tapasztaltabb volt a hölgy. De megtanultam kezelni. Bár nem is értem mit erőlködök, hisz nem úgy fest, hogy próbálnál bárkit és bármit megérteni ebből!
Egyébként nincs tökéletes ember, amit itt mindenki elismer és el is fogad - rajtad kívül. Akkor mégis mi a jó istent keresel itt és osztogatod a forintos tanácsaidat? Újat nem mondtál és megnyilvánulni sem tudsz kispajtás.
Mond egyébként neked az valamit, hogy a stílus maga az ember?
Köszönöm, hogy megvédtél, de úgy tűnik 39%-os barátunk nem igazán van képben.
Ha én megtisztelek valakit azzal, hogy kikérem a véleményét, akkor ő is tiszteljen meg azzal, hogy nem olyan lekezelő és kelletlen stílusban nyilvánul meg, ráadásul teljesen ismeretlenül. Nem kell a "s.met nyalni", nem azért tettem fel a kérdést hogy simogassák a lelkem, hanem azért, mert változtatni akarok, és érdekelnek mások meglátásai. Aztán belibbensz ide, és még azt is lehülyézed, aki normálisan mert válaszolni. Nem erre való az oldal. Menj és éld ki a feszültséget máshol.
Viszont ne raboljuk itt egymás drága idejét a sok hamuban sült marhaságra, amit összehordasz, mert elég megnézni az írásképedre és a stílusodra. Egyik kiábrándítóbb mint a másik. Én lehet éretlen vagyok, de az is biztos hogy te se az IQ-dal borogatod fel az embereket, ki tudja hány éves létedre. Egy igazi értett férfi így beszél másokkal, nyilván.
80%-os, neked pedig köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!