Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitásban ilyen nő kellene nektek férfiak?
-a kapcsolat első hónapjában csak sötétségben szexelne és ez később is előjön neki ritkán
-farkat sosem vesz a szájába, szopni nem szop (de őt nyalni lehet)
-állandóan kényeskedik olyanokra, amikre 10-ből 9 nő nem: "Húzod a hajam." "Fáj a térdem." "Fáj a hátam." "Elfáradtam, csináljuk máshogy."
-beszél szex közben relatíve sokat
-van hogy nevet rajtad, ha mondjuk bármi apró hibát vétesz
-sok kis apró jelből látod, hogy egyáltalán nem élvez semmit, például a férfi orgazmusa után ő már tíz másodperccel arról beszél, hogy adjon neki egy zsebkendőt, hogy megtörölhesse magát
Amúgy 20 éves, nagyon szép arcú, vékony testalkatú, 165 cm magas, fekete hosszú hajú, világos bőrű, kismellű, formás fenekű.
Amiket felsoroltál, azokért külön-külön agyon tudnám verni a csajt.
Gondolom te is az a fajta bal***z vagy aki nem hajít ki ilyen hulladékot mert rettegsz, higy nem lesz kit dugnod. Vagy te vagy a béna béla akit lehúz a csaj és bagy ritkán szétteszi a lábát, hogy ne lépj ke miközben mindennap mással kefél.
23:
Rosszul gondolod. 22 éves, 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos alkatú srác vagyok.
Viszont nagyon félénk voltam a nőknél és sosem mertem kezdeményezni. Abban igazad van, hogy korábban az a kis lúzer idióta voltam, aki mindig csak egy nagy szerelemre, igaz és őszinte barátnőre vágyott, de sosem tudta megszerezni. Manapság már teljesen máshogy gondolkozom a dolgokról. Ezért először 18 évesen volt barátnőm és csak 20 évesen vesztettem el a szüzességem, kb 1,5 éve. Azóta viszont nagyon belelendültem a dolgokba és 7 lánnyal voltam (csak szex, csók sokkal többel volt).
Megjegyezném, az augusztus óta 4 lánnyal csaltam meg ezt a lányt, akiről a kérdés szól. Tehát nem rettegek attól, hogy nem lesz kivel dugnom. Most is van kivel rajta kívül.
Amiért vele vagyok ezen kívül, az főleg az, hogy sokszor egész kedves, illetve a családja rettentően jó hozzám és jóban vagyok a szüleitől kezdve a keresztszüleiig közel 10 családtagjával legalább. Ez nem kéne szempont legyen viszont, ezt belátom.
Szuperpasi? Mondom CSAK 7 nővel voltam még az életben. Ez minden csak nem szuper. (Külsőre meg lehet jól nézek ki, de ezt sajnos negatív irányba eléggé kompenzálja hogy csöndes vagyok és nem is merek odamenni ismeretlen lányokhoz pl ismerkedni.)
Te még sosem voltál nagy csajozó? Ugyanis: Csak mert valaki jó a nőknél, attól még lehet bizonytalan magában, lehet néha érzelmes és attól még az is lehet szerelmes. Képzeld el hogy néha még a nálam ezerszer durvább, izomagyú, évi több tucat nővel dugó férfiak is lehetnek néha szerelmesek.
A bizonytalanságom inkább abból jön, hogy ő az első komoly, tartós barátnőm. A többi lányt kefélgettem pár hétig maximum és nem gondoltam komolyan egyikkel sem, de ő az első akit meg tudtam tartani hosszabb távra is. És van bennem egy félelem hogy egyrészt eltűnik az életemből és akkor nagyon mások lesznek a dolgok, másrészt pedig félek nem találnék megint külsőre hasonlóan szép lányt. Ezekből fakad a bizonytalanságom vele kapcsolatban.
27:
Igen, ebben belegondolva egyet értek. Hiába ad meg a szexen kívül nagyon sok mindent, ha az rossz, akkor cseszhetem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!