Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok ez a dolog számít abban, hogy összejöttök-e egy lánnyal vagy sem?
Nem számít. Bár ha mondana egy 30-nál nagyobb számot, lehet, hogy jobban odatenném magam, hogy a mezőny első felében végezzek... :)
Amúgy ez kor függő, hogy mi a sok. 20 pasi nem olyan sok egy 30 éves nőnél, viszont elég sok egy 18 évesnél...
1. Igen.
2. NEKEM 10-BŐL 7-8-SZOR A NŐK KÉRDEZNEK RÁ, HOGY HÁNNYAL VOLTAM ELŐTTÜK.
Szóval a nőknek még jobban hogy a férfi hánnyal volt. (Igaz, ott inkább fordítva.)
És igen, számít.
Pl ha egy 20 éves lány azt mondaná nekem, hogy már volt 10 férfival, akkor az a lány emiatt nekem nem kellene tartós, komoly kapcsolatra, csak szexre.
Az meg hogy mennyi számít soknak/kevésnek, függ az életkortól is egyrészt és mellette még attól, hogy hány évesen vesztette el a szüzességét. Tehát a szám önmagában nem jelent semmit.
szexpartnerek száma + szüzesség elvesztésének kora + életkor
Ebből a háromból jön ki, hogy mit gondolok egy lányról ezen a téren.
Én nő vagyok, és nálam sosem volt döntő szempont, hogy az, akivel ismerkedem 2 vagy 20 lánnyal volt-e előttem.
Igazából a kérdést azért tettem fel, mert nem rég találkoztam egy pasival, aki ezzel a kérdéssel szelektálta a lányokat ismerkedés során. Illetve, hogy mikor veszítették el a szüzességüket. Nekem furcsa volt :D
Se a 2, se a 20 nem zavarna. De a 100 már nem igazán lenne ínyemre egy hiszi éves lánynál.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!