Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha mér volt tapasztala...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha mér volt tapasztalatotok mackós fiúval, akkor milyen volt? Sikerült a dolog? Tudta a fiú, hogy mi a teendője?

Figyelt kérdés

A hugomnak most egy kb. 150 kilos fiú tetszik. Jó, persze magyar férfiak többsége túlsúlyos, de az a súlycsoport már visszataszító.

Mielőtt még valaki kötekedne: én nem ítélem el a dolgot, de kíváncsi vagyok arra, hogy a vékony vagy legalábbis még egészséges külsejű lány hogyan éli meg egy túlsúlyos fiúval?

2016. jan. 2. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100 kilós vagyok, olyan mackós, és eddig a 3 lány közül egyiknek sem volt panasza sőt...előítéleteidvannak, próbáld ki és meglátod, talán mi még jobban odatesszük magunkat ;)
2016. jan. 2. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:

100 kilós fiú még nálam is elmegy. Persze egyéb tényezők mellett. Legegyszerűbb: ne legyen bunkó.

Viszont most a női válaszadókra vagyok kíváncsi.

2016. jan. 2. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem volt 120 kg párom.. nagyon is jó volt vele szex.. semmivel se volt rosszabb mint a mostani 75kg párommal.
2016. jan. 2. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem a fizikális kinézettől függ a szex minösége ... Szerencsére :-)
2016. jan. 2. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
egyszer voltam mackós fiúval, borzalmas volt. Ettől független nem hiszem, hogy az alkat befolyásolja.
2016. jan. 2. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:

3-as: Nem 120 kilós a srác, annál nehezebb.

4-5: Akkor mi? Mert számomra ez a dolog már tényleg NAGYON MAGAS...

2016. jan. 2. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6

Nem azt kérdezted, hogy "Lányok, ha már volt tapasztalatotok 150 kilós fiúval, akkor milyen volt?"

2016. jan. 3. 03:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért nem kell leragadni a 150-kg-nál ha nem ismert a magassága. Ha 180-alatti és 150kg-akkor ha alapból nem rendelkezik extrém mérettel akkor elég sok zsír lerakódhat a hímtag körül ami nagyban csökkenthet a méretén. Ha nagyon vékony a tesód a sráchoz képest akkor nem fognak jól mutatni a közös képeken :D

Lehetnek boldogak együt mindenesetre ha a tesódnak tényleg tetszik.

2016. jan. 27. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam mackós fiúval, de a súlyához 190 fölötti magassága van, és nagyon jó volt vele a szex! Odaadó volt az ágyban és méretes is mindenhol. ;)
2016. febr. 13. 15:26
 10/10 Mcgalagony17 ***** válasza:

Én alapjáraton a mackós pasikat szeretem, a legmagasabb súlyú 100-120 kg-os volt... De valóban sok minden függ a pasi magasságától is. Én csak jókat tudok róluk mondani, isteniek az ágyban. :)

22/N

2016. febr. 17. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!