Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok ez a dolog számít abban, hogy összejöttök-e egy lánnyal vagy sem?
Ha ilyen dolgokon akadna fent mindeni.
Akkor soha nem szexelne senki!
"Én nő vagyok, és nálam sosem volt döntő szempont, hogy az, akivel ismerkedem 2 vagy 20 lánnyal volt-e előttem."
Pedig szíved joga rákérdezni csak a csajok fordítva vannak bekötve mert a falu bikája kell. Aztán persze jön a sírás, hogy megcsaltak meg nem ezt érdemelték.
Ha valakiben ötnél több f***z jár automatikusan ri*c kategória.
Akin átment a fél város, az biztos tud már valamit az ágyban! :) És azért vagyunk egy páran, akik azt szeretik, ha a csaj egy igazi ri.b@nc a hálószobában.
Másrészt sokan vannak, akik fiatal korukban kiélik magukat, aztán megnyugszanak, és lehorgonyoznak egy pasi mellett.
Ez mindig egyén függő, nem lehet általánosítani.
Gondolom itt a sztoriban nagyjából mindenki 21-2 éves kor alatt van, ha ilyenek döntenek.
Nagy beteg emberek vannak itt.
Szerintetek tartós kapcsolatra (a gyerekeim anyjának, feleségnek, leélni vele egy életet) ugyanúgy alkalmas egy mondjuk 25 éves lány, akinek előttem 5 partnere volt, mint akinek 50?
Mert kefélni minden férfi megkefélné az utóbbit is, csak éppen komolyan nem kellene.
És mielőtt bármi hülyeséget kezdtek lökni, statisztikák, felmérések léteznek arról, hogy egy nőnek minél több szexuális partnere volt, a vele való kapcsolat annál kevésbé lehet tartós. Statisztikailag ha egy olyan nőt veszel el, akinek előtted 3 partnere volt, az a házasság sokkal kisebb eséllyel végződik válással, mintha olyat, akinek 30.
16:
Én is 29 éves férfi vagyok és az is számít nálam a 18-27 év körüli nőknél, akikkel ismerkedem, hogy hány partnerük volt.
Mondom: Kefélni, alkalmi kapcsolatra, szeretőnek jó egy nagy partnerszámmal rendelkező nő is, csak tartós kapcsolatra nem kellene.
A 18-as válaszolóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!