Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha bárkit/bárkiket választhatnátok, melyik színésszel/énekessel/hírességgel feküdnétek le?
Figyelt kérdés
Az én listám: Nina Dobrev- [link]
Emily Ratajkowski- [link]
Selena Gomez- [link]
Raquel Alessi- [link]
De igazából bármelyiket feleségül is venném. :D
22/F
2016. jan. 5. 00:58
1/10 anonim válasza:
"De igazából bármelyiket feleségül is venném. :D"
Nyilván ismered őket, tudod milyen emberek.
Lehet én vagyok túl más személyiség de attól, hogy valaki híres még nem lesz különleges. Nem lesz jobb/szebb semmivel se mint egy átlagos ember.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát engem az sem zavarna, ha rossz lenne a személyiségük, de szerintem rohadtul tökéletesek minden szempontból. ;)
2016. jan. 5. 01:03
5/10 piroskek válasza:
Carrie Fisher, Natalie Portman, Daisy Ridley
6/10 anonim válasza:
Hogy gondolod? Nina az enyém! Ian Somerhalder voltam.
7/10 anonim válasza:
Emily Ratajkowski!!!
Akkor, Victoria Justice...
9/10 Daidalosz válasza:
Julia Roberts es Taylor Swift
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!