Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexualitásban ilyen nő kellene nektek férfiak?
-a kapcsolat első hónapjában csak sötétségben szexelne és ez később is előjön neki ritkán
-farkat sosem vesz a szájába, szopni nem szop (de őt nyalni lehet)
-állandóan kényeskedik olyanokra, amikre 10-ből 9 nő nem: "Húzod a hajam." "Fáj a térdem." "Fáj a hátam." "Elfáradtam, csináljuk máshogy."
-beszél szex közben relatíve sokat
-van hogy nevet rajtad, ha mondjuk bármi apró hibát vétesz
-sok kis apró jelből látod, hogy egyáltalán nem élvez semmit, például a férfi orgazmusa után ő már tíz másodperccel arról beszél, hogy adjon neki egy zsebkendőt, hogy megtörölhesse magát
Amúgy 20 éves, nagyon szép arcú, vékony testalkatú, 165 cm magas, fekete hosszú hajú, világos bőrű, kismellű, formás fenekű.
Hosszú távra nem
Hiába néz ki jól ha egyszerűen élvezhetezlen vele a szex
Maximum ha szeretném a csajt akkor lehet másképp lenne és nem zavarna annyira és akkor még talán ő is változtatna
Ilyen ember nekem nem kell. Kössz, de nem.
"van hogy nevet rajtad, ha mondjuk bármi apró hibát vétesz"
Egy komoly kapcsolatban, ahol kölcsönösen szeretik egymást az ilyen szintű megalázás nem fér bele.
A lánynak fel kellene keresni egy jó pszichoterapeutát.
25F
Minden embert lehet formálni csak nem mindenkinek.
Engem is és őt is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!