Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szex közben mindig leveszitek a melltartót?
A barátommal 3-szor voltunk együtt, de nem veszi le rólam a melltartót. Nem is látott még teljesen meztelenül. Néha bebújtatja a kezét a melltartó alá, rámarkol és ennyi. Elég kicsi mellem van ezért hagyja rajtam, mert zavarja?
Mondjuk leginkább a fenekem izgatja. Azt fogdossa, meg leginkább hátulról csináljuk.
Szerintetek?
Szerintem is gyönyörű Keira Knightley.
Én szeretem így a testem és egyáltalán nem zavar, h lapos vagyok. Csak azért jó lenne tudni h a barátom is így gondolja-e. Rákérdezzek nyíltan? Vagy mit csináljak?
Hallod ez nem kérdés hogy rá kérdezz e!!
Milyen kapcsolat az ahol nem teszik fel a kérdéseket egymásnak a pár tagjai?!?!
Szerintem nem jött volna veled össze, ha zavarná a mellméreted. Egyébként lapos nem lehetsz, ha a feneked izgatja.. biztosan jó lehet ;)
Okkal van veled, szeret! Nyugodj meg.. Én is jobban gerjedek a barátnőmre melltartóban, nem tudom megmagyarázni miért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!