Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem érzitek úgy, ha leveszitek a Push Up melltartót, olyan, mintha a melleteket vennétek le?
Azért veszek szivacsos melltartót, mert a simán átüt a mellbimbóm és a pólón is.
De sok melltartó iszonyatosan vastag, kemény, természetellenes alakot adnak.
Kis melleim vannak, ha leveszem a melltartót, néha olyan, mintha a felcsatolható melleimet venném le, a melltartó továbbra is mereven áll ugyanabban a szögben, miután levettem, a melleim meg eltűntek.
De ha meg simát veszek fel, átüt a bimbó teljesen.
pedig van vékony szivacsos is
de nem érzem úgy :D 22l
van olyan, ami szivacsos de nem push up
az nem vastag és így alig látszik nagyobbnak a melled
ha zavar a push up, keress ilyet
amúgy nem szoktam ilyet érezni
Nem úgy érzem, hogy a mellemet veszem le,
inkább úgy, mintha a felcsatolható műmelleimet.
Természetellenes a push-up. Csak egy ilyenem van, de pont ezért nem is hordom.
Mellbimbóproblémám még nem volt. Lehet kapni nagyon vékony szivacsos melltartókat, ami csak pont annyira vastag, hogy ne üssön át.
Abban nincs műmellérzésem.
Inkább ezt hordom, pedig nekem is elég pici a keblem (70A-)
Ha most áttérnék olyan vékony fajtára, mit hinnének az emberek, elfogytak a melleim :O
Mondjuk így sem a legvastagabb tipust veszem, de ajánlott olyat is eladó, amibe vastag szilikon betétet lehetett tenni, na olyat nem vennék, nem szúrok ki ennyire a pasikkal :D
" mit hinnének az emberek, elfogytak a melleim :O"
Inkább azt, hogy megjött az eszed és vállalod végre valójában is a tested ahelyett, hogy "melltartók mögé bújsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!