Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy a csalódás, ha lekerül a lányról a melltartó és kiderül, hogy push-up? Mennyire keserít el? :D
Nem tudom, feltalálták már a push-up alsógatyát?
Egyébként a feneket jobban nézem. Szóval míg arról le nem kerül valami fűző, meg egyebek, addig engem nagy csalódás nem tud érni.
Ha már abba a helyzetbe kerülsz egy fiúval nyugodt lehetsz hogy nem fogja érdekelni a push-up melltartód. no para.
23/F
push-up és push-up között is van külömbség
van ami csak feltolja a csöcsöt nyakig, hogy szebben mutasson egy ruhában, van amelyik meg a 70a-s mellből csinál 85-öst.
de úgy is látszik, mert ha nagyon kicsiből csinál nagyot, akkor nem tud a lány felvenni mélyen kivágott cuccot mivel az egész szivacs és látszana
ha meg csak felnyomja a ciciket, akkor kicsit olyannak néz ki mintha műmelle lenne a lánynak kb.
8-as, ne is kötözködj, merthogy van olyan :D ami oldalt is szivacsos és úgy néz ki tőle a mell,, mintha nagyobb ÉS szélesebb is lenne.
tudom, mert van is olyanom, mivel széles csípőjű vagyok, de ha azt veszem fel, a mellem is olyan szélesnek tűnik mint a csípőm.
úgyhogy, jól nézz utána a dolgoknak. és akkor kötözködhetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!