Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csalódás szerintetek is megváltoztatja az embert? Tapasztalat valakinek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 20:41
1/8 anonim válasza:
szerintem ja, tapasztalatot szerez az illető
2/8 anonim válasza:
Igen, engem megváltoztatott. Hidegebb lettem és távolságtartóbb, de aztán szép lassan ismét "megpuhultam", de még mindig nem bízok magamon kívül senkiben 100%-osan.
3/8 anonim válasza:
De meg ám!
Sokkal elővigyázatosabb leszel és nem fogsz vakon megbízni az emberekben. Ami tulajdonképpen nem baj.
4/8 anonim válasza:
Mire a mostani barátommal végre járni kezdtünk, átmentem egy-két csalódáson. Volt olyan is, amit ő okozott. Vele most kicsit távolságtartóbb vagyok, még nem olyan közvetlen, mint amennyire lehetne. Majd jobb lesz. Szóval igen, megváltoztatja.
5/8 anonim válasza:
Meg. Van hogy jó és van hogy rossz irányba.
Jó: Tapasztalatot szerezel, ezzel kisebb az esélye annak hogy újra csalódj.
Rossz: Nem fogsz megbízni senkiben.
6/8 anonim válasza:
Mindenképp. Pozitív oldala, hogy az a fajta naivitás, ami az első szerelem idején jellemző volt rám, megszűnt.
Ugyanakkor sokáig nagyon nehezen nyitottam az emberek felé, de szerencsére az utóbbi időben ezen a téren is sikerült fejlődnöm :)
7/8 anonim válasza:
Hát szerelem terén lelkileg eléggé puhány alak vagyok. Amit kifelé mutatok meg úgy vettem észre néha ijesztő nem tudom. Ennek ellenére mondom nem tanácsos lenézni az érzéseinket!
8/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:) nekem most volt egz eleg nagy csalodasom es total megvaltoztam.. ezert erdekelt hogy massal is volt.e ilyen
2013. máj. 6. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!