Lányok, nektek is fáj, amikor a nap végén leveszitek a melltartót?
Figyelt kérdés
nekem nagyon. ez normális? 14/L
(perverz kommenteket nem kérek)
2012. szept. 29. 23:02
1/7 anonim válasza:
Nekem akkor is fáj, ha csak 1-2 percig volt rajtam. Ezert inkább nem hordok.:)
2/7 anonim válasza:
Nem fájhat!! A fájdalom nem normális!!!
A melledet meg kell nézetni orvossal.
A másik, ami miatt fájhat, hogy nem jó neked az a melltartó.
Csak kényelmeset szabad hordani, ha fájdalmat okoz, akkor belső elváltozásokat is okoz, abból meg nagy baj lehet.
35N
3/7 anonim válasza:
Figyelj, ha kézzel felemelem a cicimet és utána visszaengedem a súlyt rá, attól is fáj. Pusztán attól, hogy súly nehezedik rá, pedig korábban nem. Normális.
Én íg y élek 30 éve, és nincs baja a cicimnek, már voltam ultrahangon is.:) Egyszer megnyomták a cicimet szívultrahangvizsgálattal, és utána 5 évig NAGYON fájt azon a ponton. És semmi kimutatható baja nem volt.
4/7 anonim válasza:
Ezt régebben én is tapasztaltam. Szerintem a merevítősek kifejezetten károsak. Amióta sport-melltartót hordok, semmi bajom.
5/7 anonim válasza:
Igen, az csak odaszorítja. Tudsz olyan fazont, amelyik nem bebújós, és nem kapcsos hátul, hogy amikor földön fekszek benne, ne nyomjon?
6/7 anonim válasza:
Attól is fájhat a melled, hogy nő, és ha leveszed a melltartót, lefelé húzza a saját súlya.
7/7 A kérdező kommentje:
huh, akkor most baj vagy nem baj? :D eléggé vegyesek a válaszok. az lehet, hogy nő, mert ugye pont abban a korban vagyok... de amúgy csak pár másodpercig fáj, aztán elmúlik...
2012. szept. 30. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!