Normális, ha egy munkaalkalmassági vizsgálaton a nőnek le kell venni a melltartót, és a hasa alatt is megtapogatják?
A barátnőmmel a doki levetette melltartót, a tüdő meghallgatásához minek?. És a hasfalát is eléggé lent nyomkodta, pedig csak adminisztratív munkát végez. Ráadásul, most még kineziológiai kezelést is akar neki csinálni.
65f
tévesen írtam az életkorom 35
közalkalmazottak vagyunk, egy munkahelyen dolgozunk, és ez egy maszek doki, aki szerződésben áll a hivatallal, szóval nincs jelentősége a munkahelynek. Ráadásul tavaly is volt ilyen vizsgálat, akkor mondta a párom, hogy levetette a melltartót, ami nekem fura volt, de most mondtam neki meg ne tudjam, mert szerintem csak perverzióból csinálja a doki. Miután kérdeztem a párom, azt mondta nem kellett levennie. Vagy nem merte megmondani, nehogy balhézzak. De akkor meg még furcsább, egyszer le kell venni, máskor nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!