Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a barátom kiakadása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom kiakadása análos "baleset" után?

Figyelt kérdés

Szoktuk így csinálni, előre tervezve, és így mindig előre kimosom magam. Ma viszont aktus közben spontán be szerette volna oda is tenni, és mivel én is akartam, belementem.

Sajnos szex után, miután kihúzta, eléggé kakis+büdös maradt a farka :/

Teljesen kiakadt, hogy mennyire megundorodott tőlem, és miért nem mondtam nemet, ha éreztem, hogy "tele" vagyok... Nem értettem, hiszen nem beszéltük meg előre az anált, egyértelmű, hogy így nem tettem előkészületeket, ő is tudta.

Szerintetek?

2016. jan. 3. 19:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

aki oda dugja annak ezzel tisztában kéne lennie.

én nem haragudnék,szóval,ha szakitásig fajul a harag akkor keressmeg...

2016. jan. 5. 15:14
 32/34 anonim ***** válasza:
Remélem azóta már rég elhagytad... Elég gyerekes volt a viselkedése..
2016. febr. 16. 08:54
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha oda dugja ez benne a pakliban, másik amitől kiakadok, hogy valaki azt mondja megundorodott a társától. A feleségemmel én mindent végigcsináltam, nőgyógyászati gondok, szülés stb. soha nem undorodtam meg, mert szüksége volt rám, természetes volt ha gond van segítek.

De fordítva is így van. Nem lényeg mi van ha kell a sz.rból mossuk ki egymást, mert a társam, szerelmem. Szintén ha a gyerekemmel van valami ez játszik.

2016. febr. 19. 11:18
 34/34 Bogikabogi ***** válasza:

Azért te is hibás vagy nem csak a párod.

Ha tudtad ,hogy (nem mostad ki magad stb) ,akkor nem kellett volna bele menned mondhattad volna neki hogy most inkább hagyjuk ki az anál sexet..

Az meg hogy el mondta a haverjainak valóban szégyen.

Csak ketőtökre tartozik ,mi történik az ágyban.

2020. máj. 21. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!