Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a barátom kiakadása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom kiakadása análos "baleset" után?

Figyelt kérdés

Szoktuk így csinálni, előre tervezve, és így mindig előre kimosom magam. Ma viszont aktus közben spontán be szerette volna oda is tenni, és mivel én is akartam, belementem.

Sajnos szex után, miután kihúzta, eléggé kakis+büdös maradt a farka :/

Teljesen kiakadt, hogy mennyire megundorodott tőlem, és miért nem mondtam nemet, ha éreztem, hogy "tele" vagyok... Nem értettem, hiszen nem beszéltük meg előre az anált, egyértelmű, hogy így nem tettem előkészületeket, ő is tudta.

Szerintetek?

2016. jan. 3. 19:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
43%
No para, sajna még nincs a humornak írásjele. :) A poén, hogy ami a srác viselkedését illeti, egyet is értek veletek. Bár szerintem egy 4 éves kapcsolatban ez a dolog megér még egy párbeszédet. Tényleg gusztustalanul viselkedett a srác, de mindenki hibázik néha, még nagyobbat is. Aztán mégis megbocsájtunk neki. :)
2016. jan. 3. 20:37
 22/34 anonim ***** válasza:

# 16

Azt, hogy magát a megfogalmazást poénnak szántad, az nyilván lejön az embernek a "humor" tábla kihelyezése nélkül is.

Az viszont nekem nagyon nem úgy tűnt, hogy viccből, vagy akár iróniából írtad volna, hogy egy ilyenért szerinted azért nem kéne szakítani, akkor sem, ha a srác - a te megfogalmazásodban, és jó néhányunk véleménye szerint is - gusztustalanul viselkedett.

2016. jan. 3. 20:37
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
#21 pont fordítva gondolod, ha 4 év után, ennyi tisztelet nincs a másik irányába, akkor nincs miről beszélni...
2016. jan. 3. 20:51
 24/34 anonim ***** válasza:
Még mindig megy a sz.@rakodás? :D
2016. jan. 3. 20:52
 25/34 anonim ***** válasza:

Masterthief

Ajajj...sokan szoktak szarakodni. :D

2016. jan. 3. 21:01
 26/34 anonim ***** válasza:
55%
Hmm... Igazatok van, úgy látszik mégsem a "humoromon" csúszik itt el a kommunikáció. :) Rendben, ti szakítanátok, én nem. Nekem nem ezen fog múlni egy 4 éves kapcsolat, egy olyan emberrel, akit különben szeretek és aki különben szintén szeret. Lehet, hogy megbocsátó típus vagyok, de ennél nagyobb szarságokon (höhö) is mentem már keresztül. Elég empatikus ember vagyok, bele tudom képzelni magam a hölgy helyébe és igen, nagyon mérges lennék, csalódott és szomorú, de ha ez nem a sokadik ilyen húzása volt, akkor képes lennék megbocsátani. De tudom, nem vagyunk egyformák. Szóval ti szakítanátok, én meg nem. Remélem azért elnézitek nekem, hogy nem értünk egyet és nem sarkalltok engem további "kis gondolkozásra". Na. Szerintem téma lezárva. :)
2016. jan. 3. 21:13
 27/34 anonim ***** válasza:
Idióta a pasid!
2016. jan. 3. 22:29
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora gáz sztorit még nem sokat hallottam. Micsoda éretlen, undordító, embertelen segXfej viselkedés... Azonnal kihajítanám a fickót a helyedben. Aki ennyi tiszteletet nem tanúsít irántad, azt nemhogy a fenekedbe nem szabad többé beengedni, de arra sem méltó, hogy egyáltalán beszéljél hozzá.
2016. jan. 3. 23:14
 29/34 anonim ***** válasza:
kamu az egész, ez csak egy ürügy a vergődésre. valószínüleg nem akar már veled sokáig lenni, sajnos ez van. amúgy meg egy f*ckalap lehet. mintha ő nem járna kábelezni napi szinten.. :D
2016. jan. 4. 00:15
 30/34 Joe.38 ***** válasza:
32%
Én aztán férfi soviniszta vagyok. De még én is azt mondom ez egy bunkó pasi. Már ha igaz amit írsz. Ezt nem tudhatom. De ha még is igaz akkor ez egy barom. Olyan lett , olyan lett. Na és ? Van kád , mosdó szappan. Sőt ma már intim mosó fertőtlenítós szappan. Minden . Szerintem ez csak egy indok a szakítsra. Más állhat a háttérben.
2016. jan. 4. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!