Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom kiakadása análos "baleset" után?
Szoktuk így csinálni, előre tervezve, és így mindig előre kimosom magam. Ma viszont aktus közben spontán be szerette volna oda is tenni, és mivel én is akartam, belementem.
Sajnos szex után, miután kihúzta, eléggé kakis+büdös maradt a farka :/
Teljesen kiakadt, hogy mennyire megundorodott tőlem, és miért nem mondtam nemet, ha éreztem, hogy "tele" vagyok... Nem értettem, hiszen nem beszéltük meg előre az anált, egyértelmű, hogy így nem tettem előkészületeket, ő is tudta.
Szerintetek?
Ekkora tuskót. Szakíts vele.
25F
# 13
Ha a kérdező szakít vele azok után, hogy nem elég, hogy úgy él szexuális életet, hogy alapvető biológia tényekkel nincsen tisztában, aztán egy ilyen "balesetet" nem képes normálisan, kellő érzelmi intelligenciával kezelni, anélkül, hogy a másikra hárítaná a felelősséget a közös döntésük miatt, és mindezek után az abszolút csak a kettőjük privát szférájába tartozó dolgot kibeszél a haverjainak vagy bárki másnak, a barátnőjét megszégyenítve, megalázva, akkor nem "egy kis kakin" csúszik el a kapcsolatuk, hanem azon, hogy a szégyenletes viselkedésével azt bizonyította, hogy nem méltó társa a másik embernek.
Én egy ilyen eset után biztos szakítanék, és nagyon elő kéne vennem a jobbik énemet, hogy a videókat küldözgető kretén haverjainak ne írjam meg, hogy nem értem, miért csodálkozik a volt barátom, amikor én dugtam meg kutya pózban egy felcsatolható pénisszel, akkor az sem patyolat tisztán és rózsaillatúan került elő a végbeléből.
(Ezt mondjuk csak poénból írtam, próbálnék az emberi méltóságomat megőrizve szakítani, és nem lesüllyedni arra a szintre, amit ő megütött ezzel a húzásával.)
#13 itt nem egy kis kakin csúszik el egy 4 éves kapcsolat, hanem a tisztelet teljes hiányán.
Nem csak a srác éretlen hülye gyerek,hanem a haverjai is.
Neked hogyan esne,ha életed szerelme kidumálna fűnek-fának,hogyan szopsz, vagy egy durvább aktust, aztán gyökerek linkelgetnének neked durvulós dolgokat...
Kicsit gondolkozz!
Nem egy egyéjszakás kalandról beszélünk...
A kedvemért is kitehetnéd azt a táblát,sok különleges képességem van,de a gondolatolvasás nincs köztük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!