Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a barátom kiakadása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom kiakadása análos "baleset" után?

Figyelt kérdés

Szoktuk így csinálni, előre tervezve, és így mindig előre kimosom magam. Ma viszont aktus közben spontán be szerette volna oda is tenni, és mivel én is akartam, belementem.

Sajnos szex után, miután kihúzta, eléggé kakis+büdös maradt a farka :/

Teljesen kiakadt, hogy mennyire megundorodott tőlem, és miért nem mondtam nemet, ha éreztem, hogy "tele" vagyok... Nem értettem, hiszen nem beszéltük meg előre az anált, egyértelmű, hogy így nem tettem előkészületeket, ő is tudta.

Szerintetek?

2016. jan. 3. 19:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Bolond...

Majd rajon hogy o kapta fel a vizet de a buszkesege nem engedi bocsanatot kerni

2016. jan. 3. 19:22
 2/34 anonim ***** válasza:
82%
Idióta, neked van igazad. O akarta, vállalja a következményeket. Mindenki ezt fogja írni.
2016. jan. 3. 19:22
 3/34 anonim ***** válasza:
92%
Aki mosás nélkül akarja hátsó bejáratot, az számítson az ingyen festésre. Nem hinném, hogy tényleg jogos lenne a kiakadása, csak most szembesült a valósággal.
2016. jan. 3. 19:23
 4/34 anonim ***** válasza:
28%

Nem volt jogos a kiakadása.... anál előtt tisztítani kell. Hány éves a barátod 16??

Gyerekes.

22/f

2016. jan. 3. 19:24
 5/34 anonim ***** válasza:
68%
Ez gyökér. Az análban ez benne van, másrészt meg mi az már, hogy megundorodik a szerelmétől? Ennyitől? Röhejes.
 6/34 anonim ***** válasza:
87%

Eleve tudta, hova dugja a farkát, tudja mi van ott. Akkor mit sopánkodik? Az ő segge lyukába mtalán lekvár van? :D

Nyomorultja.

7/34 RRR ***** válasza:
28%

nem az

magára dühös,de ezt nem ismeri be,helyette téged okol

2016. jan. 3. 19:25
 8/34 anonim ***** válasza:
Eszméletlen egy ürge a barátod! Bedugja a műszert a csokiraktárba, aztán sír hogy összemázoltad odabent. :D Nincs miért hisztizni. Felnőtt ember ilyenkor fogja magát, röhög egyet, elmegy és megmossa, oszt csókolom, túl van tárgyalva. Mondjuk az igaz, hogy szólhattál volna neki, hogy "drágám, most ez nem túl aktuális", de hát na. Ez benne van a pakliban. :)
2016. jan. 3. 19:26
 9/34 A kérdező kommentje:

:/ hát, akkor nem csak én gondolom így.

mondjuk nagyon mérges vagyok rá, gondolom elmondta pár haverjának, akik most kakiszexes videókat linkelgetnek nekem..

nagyon fontolom a szakítást, és nem értem, hogyan fordulhatott ki magából ekkora bunkóvá 4 év után..

2016. jan. 3. 19:30
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

A többiek leírták előttem,egyértelmű. Nem a te hibád!

Kibeszélt a haveroknak, kakiszexes videók?

Mi van?

Ne gondolkozz, nincs min gondolkodni,dobd ki azonnal!!!

2016. jan. 3. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!