Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom kiakadása análos "baleset" után?
Szoktuk így csinálni, előre tervezve, és így mindig előre kimosom magam. Ma viszont aktus közben spontán be szerette volna oda is tenni, és mivel én is akartam, belementem.
Sajnos szex után, miután kihúzta, eléggé kakis+büdös maradt a farka :/
Teljesen kiakadt, hogy mennyire megundorodott tőlem, és miért nem mondtam nemet, ha éreztem, hogy "tele" vagyok... Nem értettem, hiszen nem beszéltük meg előre az anált, egyértelmű, hogy így nem tettem előkészületeket, ő is tudta.
Szerintetek?
Bolond...
Majd rajon hogy o kapta fel a vizet de a buszkesege nem engedi bocsanatot kerni
Nem volt jogos a kiakadása.... anál előtt tisztítani kell. Hány éves a barátod 16??
Gyerekes.
22/f
Eleve tudta, hova dugja a farkát, tudja mi van ott. Akkor mit sopánkodik? Az ő segge lyukába mtalán lekvár van? :D
Nyomorultja.
nem az
magára dühös,de ezt nem ismeri be,helyette téged okol
:/ hát, akkor nem csak én gondolom így.
mondjuk nagyon mérges vagyok rá, gondolom elmondta pár haverjának, akik most kakiszexes videókat linkelgetnek nekem..
nagyon fontolom a szakítást, és nem értem, hogyan fordulhatott ki magából ekkora bunkóvá 4 év után..
A többiek leírták előttem,egyértelmű. Nem a te hibád!
Kibeszélt a haveroknak, kakiszexes videók?
Mi van?
Ne gondolkozz, nincs min gondolkodni,dobd ki azonnal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!